Два кортика.

Тема у розділі 'Росія', створена користувачем Koloben, 8 бер 2014.

1. Koloben

Koloben Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.273
    Адреса:
    Германия
    Доброго ВСЕМ времени суток.Что бы не плодить новых тем,если не возражаете, "2в1".Всё ли в порядке и сколько реально могут стоить.Фото только такие.Заранее спасибо.С ув. DSCN0479.JPG DSCN0481.JPG DSCN0483.JPG DSCN0484.JPG DSCN0485.JPG DSCN0486.JPG

2. Цікаві лоти

1. До вашої уваги зіп затвору до німецького кулемету МГ34. Макет добре підійде для вивчення механізму в...
      2925 грн.
    2. (в наявності 5 шт.)
      Копія антабки. Овнова антабки пластик abs (підвищеної міцності). Скоби антабки - метал. З тильної ст...
      200 грн.
    3. Тепловізор Burris BTH50 . Зручний тепловізійний монокуляр від відомоі американськоі компаніі Burris...
      22000 грн.
    4. Універсальний платформенний бронежилет А.Т.А.К.А. «ВІТЯЗЬ» Докладний огляд бронежилета Посилання:...
      21500 грн.
    5. Ланцет , задня частина . Був збитий на Покровському напрямку . Виручені кошти підуть на розвиток під...
      3000 грн.
  3. NAVS79

NAVS79 Hauptmann Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.872
    Болгарин 1000 гривен-больше там не за что платить (мое мнение), я лично брал за 100 у.е, что бы был как образец несуразного собрата кортика СССР. А общевойсковик СССР как я вижу сборняк полный, клинок от булата, ножны 1957-1958 год, ручка самодельная, и клинок че то мне не очень... Доп фото клинка бы

wizrd, Koloben та Юрась 444 подобається це.
  4. Koloben

Koloben Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.273
    Адреса:
    Германия
    Спасибо за ответ! Других фото нет.За болгарина просят 120 евро,за общевоисковик -160.Ручка мне тоже не понравилась,так же как и клеймо.С ув.

5. Niko55

Niko55 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    295
    Адреса:
    Mediterraneo
    Не брать !

6. aleks007xxx

aleks007xxx Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.347
    Адреса: