доброго дня!підкажіть будьласка,що можна просити за такі глушники!інфи по ним небагато.один стояв на ак-74 5.45.нерозбірний.інший(менший,пістолетний)сплав-алюміній.нерозбірний.різьба-лінійка показує 13мм.(діамтр)крок 1мм.закручується в ліво.дякую!
менший 173мм.-34мм.сплав,алюміній-328г.більший 183мм. на 47мм.-метал.намає на чому зважити.більше 500г.
Приветствую! Прошу уточнить насчет глушака от АК-74. Впервые слышу, чтобы на 5.45 шел ПББС, ввиду того, что в данном калибре шли пули со смещенным центром тяжести и применение глушителя не предусматривалось. Да и резиновые обтюраторы являются расходниками. Сомневаюсь, чтобы корпус был не разборной. Я пользовался ПББС для 7.62 и он был номерным. Точно 5.45 а не 7.62? Прошу уточнить. С уважением.
Не ровняйте ПБС-1 который был принят на вооружение и использовал спец патрон УС , и это изделие фантазии юного токаря...
доброго дня!пояснити незможу!на початку теми написав,що володію мінім.інформацією.я в цих речах небераюсь.хочу продати.от і попросив допомоги зорієнтувати по ціні.всі можливі дані виклав!з повагою...
менший,пістолетний)сплав-алюміній.нерозбірний.різьба-лінійка показує 13мм.(діамтр)крок 1мм.закручується в ліво.продаете? какая цена?