Ще й лаком залитий по іржі?Зовсім сумно,добавляє роботи реставратору. Стосовно запитання теми-якщо вдастся відкрутити гайку ствола, то підлягає. Але сумнівно це.
Питання лише в тому, а чи варто відкручувати його взагалі? Бойова річ, дух епохи, пораннення, я б залишив, як воно є. З пов.
Гиблое дело разобрать. Гайку откручивал меся два грел отмачивал,грел отмачивал...Пока не треснула не пошла.Ствол сидит мертво подвиг тоже нет...Лучше оставить как есть иначе все изуродуете.
Тут теж злегка пробували крутит гайку..і колхолизили... Сам апарат отримав масу осколків...дуже антуражний. Є клейма і курка навіть. Метал мімний...треба у правильні руки. все зайве відрізати і зробити по толку. Патронник ніби може бути на СХП. В стволику є ще нарізи. В руках тримати -цікаві відчуття. УСМ працює...не знаю чи рідний...спуск.. На затворі номер, на мушці теж номер. Словом питання, чи тра сверлити і чи буде інтерес для реставраторів?
Нічого з клейм псувати звісно нетреба .ми ж не для радянського музею працюємо,так?шини все Одно нема-свердліть на її місці,перед та поза номером.
Шина була розташована під стволом,призначена була для відводу тепла та утримання зброї при стрільби з упора ствола за гачок,що знизу,у вас шина відсутня.
восстановить можно все .просто чтобы цена заплаченная за работу по восстановлению не превысила цену готового нормального изделия
То яка має бути ціна даного предмета? Просто не знаю скільки готовий Макет МП вартує на сьогодні. З пов
Сразу видна рука великого мастера за колхозил до такой степени что даже не знаю можно ли такое восстановить или нет . УСМ само больше пострадал остальное можно оживить .
слухай мене- тюрма не мине!!!! я варил рамы очень осторожно полуавтоматом-а то пропекал Там видать тройкой электродом(в лучшем случаи) приварена гайка к стволу-это капец