Ну знаю добровольчий батальон від ПС але незнаю що там за хлопці, які завдання виконує батальон, на скільки близько підбераються до ворога, чи стаять впереді як мясо ну і такі скажем дрібнички
Може на форумі є люди які вже відбули в ДУК і поділились враженнями... А що мені ще б хотілось взнати? Та номер телефону і прізвище кожного ДУКівця мені не потрібно
Российско-украинская война. Воспользуйтесть поиском. Плюс у них страница на Фейсбуке. Форум им давно помогает.
ДУК ПС и УДА (Ярош)-две разные организации с марта 2015 года.. Вчера открылся учебный центр УДА на днепровщене.Жаль не удалось побывать-далеко...Очень масштабно и организованно.
Для початку місяць будеш на базі ( де хто і більше бо психологично не готовий і багато через цє тікают до дому ) для того щоб влився в колектив та для поповненя базових основ( тактика,медика,физ підготовка,караул, днівалний, хоз.потреби) привчаня до дисциплини та користування зі зброей.Ні хто тебе в пекло не кине.
могу про УДА расказать гланое не поддаваться на нытье окружающих, не забывайте зачем вы туда идете. если интересно пишите в лс