Добрий день. Бачив різні варіації в цьому патерні. Такий фасон бачу вперше. Теж там використовували? Отправлено с моего SM-A536E через Tapatalk
Доброго! Сампошив, імхо (ця тканина (в нас цей паттерн називали "далматинець", офіційно " сафарі", крім Летичівської фабрики була доступна і в Хмельницькому, наприклад), за кроєм нагадує льотну техніку, але х.з. Щодо того , хто його носив, важко сказати, подібного не доводилося нікого бачити ані в Африці, ані в Іраку. Видавали стандартний костюм літній польовий камуфльований "сафарі". Ну, в генералів, звісно, був індивідуальний пошив і фасон. Якось так. З повагою,
Там штамп доволі дивний. 48-50 3-4. Пізніше зроблю фото. Мені в принципі різниці немає чи оригінал чи самопал, але тканина навряд чи ходила де заманеться. А те що бачив до того то й фабричні вироби були на тему мабут та афганок. Причому не тільки ріп-стоп а й хб. Тут намутили щось третє. Повномірні кишені на сраці та куртка в стилі срсрівских чи кацапських офіцерських (я вже й не памятаю з чого конкретно).
Тканина була в ательє, принаймні в Хмельницькому в т.зв. "Шоку". Я там собі кепку замовляв і панаму-буні хет в цьому патерні перед відрядженням, ще в ті часи. В гаражі досі залишок відрізу десь лежить.