ДТП потрібні поради

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Штюбинг, 12 кві 2017.

1. Штюбинг

Штюбинг Oberleutnant

Повідомлення:
    1.632
    Адреса:
    Украіна, Запоріжжя
    Доброго дня! Учора втрапив у дтп. Винний другий водій, він перетинав головну. Поліція оформила дтп
    мені повернули документи, що мені робити далі. винний у дтп страхування не має. Документів копи мені не дали.
    Які мої дії?

Волверин та Maks007 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Это современный тактический нож армейского образца с многопозиционным чехлом, выполненным в камуфляж...
      425 грн.
    2. (в наявності 3 шт.)
      Армійський штик ніж Buck 2008 USA Fixed Army Туристичний ніж мисливський ніж у ножнах Зручний компак...
      269 грн.
    3. Товар новый в коробке В комплекте Мультитул+чехол * Мультитул с 10 инструментами включая твердый под...
      1001 грн.
    4. Легкое б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Лю...
      606 грн.
    5. Легкое б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Лю...
      320 грн.
  3. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.233
    Адреса:
    Diepholz
    Як не дали документів !?:eek:
    Повинні були дати копію протокола про адмін.правопорушення в якому повинно бути зазначено , що інший водій полісу страхування не мав . Також у Вашій присутності мали скласти протокол на іншого водія про відсутність у нього полісу страхування . Звертайтеся терміново до правопохоронців з вимогою видати всі належні документи !
    Також в строк до трьох діб Ви маєте передзвонити в МТСБУ та повідомити про ДТП !
    У випадку відсутності поліса (полісів) МТСБУ займається відшкодуваннями матеріального збитку , але по факту пред'явлення їм рішення суду , в якому буде визначено винуватця події .
    В мене півтора року була схожа ситуація , яка й досі не вирішилася :mad:
    Якщо будуть якісь питання - пишіть в ЛС .

something, Волверин, Град-1 та 2 іншим подобається це.
  4. Штюбинг

Штюбинг Oberleutnant

Повідомлення:
    1.632
    Адреса:
    Украіна, Запоріжжя
    Дякую! Копію протоколу о ДТП я вже отримав у відділі дізнавань, копи ніяких документів на руки не дали. у протоколі за відсутність страхування ані слова. Там навіть графи такої немає.
    Зараз пишу до МТСБУ

Волверин подобається це.
  5. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.233
    Адреса:
    Diepholz
    Повинен бути протокол один по факту події , і ще один по факту відсутності поліса у винуватця ДТП .
    У моєму випадку цілий рік!!! судився з винуватцем , шість засідань в місцевому суді і три !!!! в апеляційному , а все через те , що суди (звісно по замовленню) не хотіли визнавати винним цього покидька .
    Так що довго не тягніть з МТСБУ і до речі строк давності притягнення до адмін.відповідальності , в Вашому випадку відсутність у винуватця поліса - 3 місяці . Так що займіться і цим питанням , час є .
    Удачі Вам !

Александр Грек та Волверин подобається це.
  6. Штюбинг

Штюбинг Oberleutnant

Повідомлення:
    1.632
    Адреса:
    Украіна, Запоріжжя
    А де брати другий протокол?

Волверин подобається це.
  7. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Потрібно самому написати заяву в поліцію, щоб притягнули іншого учасника ДТП за відсутність полісу. Причому зазначте, щоб поліція вас письмово інформувала про прийняте за заявою процесуальне рішення.
    ---
    Також задокументуйте хоча б зовнішні пошкодження своєї машини (у вас в місті мають бути сертифіковані експерти-автотоварознавці), але не розбирайте її, до огляду спеціалістом, призначеного МТСБУ.

Александр Грек подобається це.
  8. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.233
    Адреса:
    Diepholz
    Та у них же .. У реформованої нової поліції .. От не знаю чи дадуть Вам копію протокола про адмін.правопорушення по факту відсутності поліса страхування , але ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВИННІ надати можливість ознайомитися з матеріалами , навіть можете зафіксувати їх на телефон - фото .
    Якщо ж пластмасові поліцейські Вам відмовлять у ознайомленні з матеріалами і при запитанні про протокол будуть віднікуватися - записуйте дані кожного причетного до оформлення ДТП , ім'я - прізвище та номер жетона , який ПОВИНЕН бути відкритим та йдіть зі скаргою на неправомірні дії працівників поліції в прокуратуру . До начальника райвідділу ходити в більшості випадків справа марна . Паралельно наберіть на гарячу лінію МВС .

Волверин подобається це.
  9. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.233
    Адреса:
    Diepholz
    Може я чогось не знаю , але у випадку ДТП у разі відсутності полісу у винуватця , протокол оформлюється автоматично .

Волверин подобається це.
  10. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Пан Штюбінг у цій ситуації має статус потерпілого, так що має право знайомитись з матеріалами адмінпровадження. Інша справа - це право реалізувати.

11. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    З днем народження вас! ;)
    Поки особисто і письмово їх не зачовпеш - нічого не буде. А буде осьосьо: "В мене півтора року була схожа ситуація , яка й досі не вирішилася :mad: ".

12. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.233
    Адреса:
    Diepholz
    За день народження - дякую , хоча й запізно .
    В мене була особлива ситуація .