Вирішив прибратися в неймовірно засвиняченому сараї зйомної квартири. Нічого особливо не очікував, бо це сарай був пройдений однією-двома хвилями вандалів, які видерли всі станки та важкий метал. А прибираюсь я завжди скурпульозно, метал не потрібний сортую по видам. інше сміття також сортую, бо нічого не викидую на смітник, а пускаю в переробку або в паливо. Отже наводячи порядок в однй із шухляд, знайшов стару склянку з-під ліків а в ній вата щось дзеленчить, я було подумав. що то однатаблетка затєрялась і хотів то викинути, але нутро підсказало перевірити...і там була золота коронка!!!! Далі риючись в іншому столі з гайками/шайбами знайшов два таких рубаних куски металу, які виявились залишками від срібної ложки. Прибирайте в сараях ретельно! Можна знайти золото!
Мабуть камрад Етен хоче або щоб Ви поділилися , або взагалі відібрати Ваш скарб . Може не знає , що на форумі є лише один вимагач ламп , кулеметів і процентів .
Ахахах)та ні ніяких скарбів мені не потрібно )))просто написав в шутку що такий дріб'язок важко знайти (типу шутка яка не зайшла) з повагою