Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж DPx HEST/F Triple Black Plain Edge, Black TiCN PVD Coated Sterile German Niolox, Black G-10 Handle Хочу запропонувати один зі своїх ножів. Тактичний EDC, створений для екстремальних умов. Розроблений Робертом Пелтоні (Robert Young Pelton) та виготовлений на виробничих потужностях LionSteel в Італії. Його задумано для військових, рятувальників і тих, хто працює в жорстких умовах. Клинок довжиною 8,9 см виготовлений зі сталі Niolox, яка забезпечує високу зносостійкість та корозійну стійкість. Покриття PVD (Physical Vapor Deposition) робить ніж менш помітним, стійким до подряпин і підвищує довговічність. Масивне руків’я поєднує титан 6AL-4V із G10, що гарантує міцність і надійний хват. Запатентований механізм Rotoblock дозволяє фіксувати frame lock, перетворюючи ніж у фіксований, що підвищує безпеку в екстремальних ситуаціях. Ніж в стані нового, оригінал, в повному комплекті, привезений з США Загальна довжина: 197 мм; Довжина леза: 83 мм; Товщина клинку: 5 мм; Сталь: German Niolox; Покриття леза: PVD; Матеріал руків’я: G-10/Титан ; Замок: Frame Lock; Країна походження: USA; Вага: 167 г. Додаткові фото/відео в ПП Ніж в Києві Ціна: 10250 грн (244$) Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Ножі в наявності: Microtech Scarab 2 Gen 3 Outbreak Fluted Microtech Hera II Outbreak Les George MK3 Magnacut Microtech Scarab 2 Gen 3 Microtech Combat Troodon Gen III Stonewash Tanto OD Green Handle Piratech Kraken CPM-S90V Kershaw Livewire Magnacut Tanto Grey Viper Turn Lava Carbon Fiber & Titanium M390 - Знижка Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium Cold Steel Recon Tanto SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5 Spyderco з приватної колекції - Знижки