Складний ніж DPx Gear HEST Milspec 3.0 Sleipner steel

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем gbpgl, 21 лип 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Повідомлення:
    482
    Вітаю спільноту!
    Пропоную до продажу ніж DPX GEAR MILSPEC 3.0 HEST FRAMELOCK FOLDING POCKET KNIFE HSF304

Пропоную на продаж потужний, харизматичний ніж-танк від DPX Gear Knives. Американська компанія позиціонує всі свої ножі як інструмент для виживання в надзвичайних умовах.
    Компанія має декілька відомих моделей, активно експерементує з дизайнами та сталями на своїх моделях.
    HEST - ніж побудований як продвинутий танк. Він має міцний замок Frame Lock з сухарем. На лезі є додаткові насічки для зручного хвату ножа великим пальцем. Також присутній крюк для відкриття ножа об карман, а також його можна використати як відкривачку. Ні кінці ножа є склобій. Також є отвір в формі соти, який розроблений для використання біт викрутки, або щоб підвісити до ножа тємляк.
    На ножі сталь Uddeholm Sleipner - це хром-молібден-ванадієва інструментальна сталь (виробник концерн Bohler-Uddeholm AG). Вона характеризується відмінною зносостійкістю, простотою в обробці, шліфуванні та заточці. Також ця сталь здатна тривалий час утримувати гостроту ріжучої кромки під серйозними навантаженнями. За своїми характеристиками сталь Uddeholm Sleipner близька до американської інструментальної сталі D2, але більш переважна за стійкістю до сколів.

Новий, оригінал, привезений з США

Загальна довжина: 197 мм;
    Довжина леза: 83 мм;
    Товщина клинку: 5 мм;
    Сталь: Sleipner;
    Покриття леза: Stonewash;
    Матеріал руків’я: G-10/Титан ;
    Замок: Frame Lock;
    Країна походження: USA;
    Вага: 167 г.

Додаткові фото/відео в ПП
    Ніж в Києві

Ціна: Проданий. Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США.

Мої інші теми:
    Microtech Glykon Bayonet OD Green Apocalyptic Standard

Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic
    Zero Tolerance 0560 Hinderer BW Elmax
    Demko Knives AD20.5 Slicer Shark Lock CPM 20CV
    Spyderco ParaMilitary 2 CPM-SPY27 Cobalt Blue G10 Handle
    Spyderco Endura 4 M4 Green FRN

IMG_0827.jpg
    IMG_0829.jpg IMG_0830.jpg IMG_0835.jpg IMG_0838.jpg IMG_0839.jpg IMG_0842.jpg IMG_0844.jpg IMG_0846.jpg

Останнє редагування: 3 сер 2024
    Павел_75 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Пропонуємо Вашій увазі професійний кухарський ніж Sonmelony Chef– ідеальний помічник на вашій кухні....
      299 грн.
    2. Состояние хорошее ,смотрите фото
      2000 грн.
    3. Ніж виробництва Франціі з руків'ям з рогу Товщина обуху 2,5 мм Люфту нема
      390 грн.
    4. Ніж міцний бойовий виробництва Франціі Товщина обуху 4 мм. Без люфту
      580 грн.
    5. Чехол для мультитула Gerber. Оригинал USA
      100 грн.
  3. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Повідомлення:
    482
    Ніж проданий
    Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США.

Статус теми:
Закрита.