Дуже порядний, пунктуальний та надійний продавець. Зробив в нього декілька покупок та залишився дуже задоволеним як якістю товара, так і відношенням та чіткістю замовлення і покупки. Дякую та рекомендую!
Большое спасибо продавцу за его надежность, порядочность и человеческий подход. Мои наилучшие рекомендации! С УВ.
Приобретал у камрада бундесовские брюки. Сотояние товара - соответсвует описанию. Оперативная связь и отправка. Рекомендую к сотрудничеству!
Приєднуюсь до відгуків вище Як виявилось мій земляк. Дуже приємна у спілкуванні людина Із задоволенням звернусь наступного разу. З повагою Wiking730
Порядна людина і відповідальний продавець, НАЙКРАЩІ рекомендації. Окреме ДЯКУЮ за оперативність. З Пов. Сєрьога.
Порядна людина і хороший продавець, прям відчував, що мені додатково пропонувати, в результаті, я за мість однієї речі, аж чотири вкупив, якість супер, ціна супер в квадраті! Все пройшло швидко. Продавця рекомендую вам і сам бду постійно моніторити асортимент його товарів, щоб халява не тільки вам діставалась
Купил у dpts две шапки по феноменально низкой цене: https://reibert.info/threads/zimova-shapka-dpm.1131499/#post-12838113. Мгновенная отправка, на следующий день посылка уже приехала; всё, как было заявлено в лоте. Очень хороший продавец! Рекомендую к сотрудничеству!!! 40 грн за новую Cap Cold Weather MVP, DPM? Это ещё поискать надо... Спасибо Вам, шановный dpts.