Вітаю комрадів! Навіяло мені накулібінічать ДОзаряджаємий магаз... Ну типу щоб в сам магаз можна було догнати патрони не знімаючи магаз зі зброї, в вільних від стрільби секундок бою. Помповики ж можна в будь який момент дозарядити, чи вінт зі скобою генрі... От навіяло зробити вікно на самому магазі, по типу як у вінчестера на затворній коробці...
Питання в чому: Є тільки пневматичний АК "юнкер" і юнкерський магаз. Але ж на юнкерському магазі не потренуєшся... В мене нема бойового магаза і 32 макети патронів ... Може хто наділить з барського плеча мені в Києві... Для експерименту... Якщо вдасця реалізувати, то нашим хлопцям було б дуже корисно... Якщо треба, то після закінчення експерименту, надані девайси поверну. ( своє СЛОВО я тут жодного разу не порушував з 6 лютого 2010р )
Это , то теоретически, можно попробовать на оружии со свободным затвором. На АК не получиться. да и незачем. В свободную минутку лучше поменять магазин на новый. а неполный можно и дозарядить
Не в тему ! Затвор так і так перекриває, що в свободному що в "не свободному " ... хіба що коли стрільба ведеться з заднього шептала... Може Ви це мали на увазі... Але задні шептала в нашій країні у війську відійшли в минуле ще з тими ж ППШ, ППС, МР, і т.п. А... ну да..., і ще і на мосінці, на СВТ, і на СКС затвори відкриваються... АЛЕ...
Ідея так собі Завжди перед тим щоб шось зробити задавайте питання "як?" І "навіщо?" Це треба носити з собою жменю розсипних набоїв. Які в гарячці бою трясущимися руками чи в пітьмі, чи в бруді треба буде по одному тикати, долаючи неабияке зусилля пружини магазину. А якщо розсипав? А ускладнення конструкції веде за собою цілу купу питань. Як це зробити надійно, щоб була повторюваність від магазина до магазина, щоб конструкція витримувала бруд, інтенсивну стрільбу і таке інше. Писати можно ще багато чого. Моя порада - це шлях не туди. Виберіть інший
Зараз в друкармії є можливість замовити лоадери під АК\AR, причому безкоштовно)) Швидкість заряджання магазину виходить десь 2х.