Доброго дня друзі! Виникла ідея збирати холодняк і відповідно на стіну потрібний якиїсь стенд, щит і т.д. Може хтось знає де в нас можна щось подібне придбати? Наперед вдячний
Вимовити важко не те що знайти))))) Поділіться буть-ласка ссилочкою на цього камрада? клуня, канчуки, процент))))
Я как-то с детства привык к музейным витринам. Не понимаю когда на щитОчки из дерева пытаются закрепить режущие предметы, которые больше подходят для охотничьих трофеев-ассоциируется с дешёвыми композициями из сувенирных магазинов.
Блин!!! Вы так больше не пугайте народ!! Смотрю новая тема "Допоможіть" с вашим авторством, и автоматичиски мысль - наверно камраду Кіла2013 нужна помощь на лечение Тьфу, тьфу, тьфу три раза! А вы тут про ножички
Вы правы, не навязываю никому своё мнение. Если есть потребность-наше дело реализовать Тем более, что по ссылке предоставили образцы щитков за очень гуманную цену-надеюсь они хорошо продаются.
Не так вже й важко коли знаєш що це значить ... Тоді і шукати легше ... https://uk.wikipedia.org/wiki/Кайзервальд По аналогії і KAISERLEMBERG що означає "ЦІСАРСЬКИЙ ЛЬВІВ" ...
То, як що у вас розмір в п,ять разів більший-може розглянути інщі варіянти експозиції. Я натякав на музеї з огляду на більший обсяг розміщених експонатів, зокрема сукно, взяте у раму відповідну даному часу(наприклад). Прикладів багато - або старовинні традиції розміщеня зброі в оселях пересічних користувачів(підозрюю що ця тема досить цікава, хоча я і не вивчав глибоко, це я про килими), або музеї, наприклад львівського арсеналу, з оглядом на домашній побут... Є де брати натхнення, враховуючи хто буде бачити окрім вас, ващі здобутки
Особисто мене завжди цікавило питання ,як експонати кріплять так, що не видно кріплення, а саме, чи не пошкоджео оригінальну поверхню експонатів(вселякі нові отвори для "гвіздків" та гачків)
Цим я теж буду цікавитися, але коли приїде стенд))) Та львівське залізо без стенда дивиться ну дуже добре)))))
Автомобильный серый карпет натянуть на лист ДСП и степлером присобачить с обратной стороны. Можно на зеленом муслине хромакей сделать, на алибабе 20$ стоит полотно 2Х3 м. Можно фоткать оружие и удалять A-канал в графических редакторах для рекламных целей и виртуальных музеев.
На зеленій тканині (сукні чи фетрі ) що холодна зброя , що нагороди , наприклад виглядають просто відмінно . Червоний же фон 'скрадує' обриси преметів .
Не такие уж и супер-пупер крепления (медные проволочки и хомуты из жести)... Самому с прямыми руками можно гораздо аккуратнее сделать ...