З 12 років мрію стати справжним захисником моєї країни. Я вважаю, що ми повинні брати до уваги справжніх захищників, а не людей які вживают алкоголь, курят та вживают ненормативну лексику. Але нажаль ось маю "Тимчасове Посвідчення Військовозобов’язаного". Фізично здоровий, руки та ноги є, серце зараз в нормі, років так 6 займався футболом. Чи можу я, якось договоритись з військоматом щодо того, щоб в мене був військовий квиток в якому буде назначено, що я "годен"? Дуже сильно хочу приєднатися до лав збройних сил України
Хм..як то - "домовлятись" ?! Молодий, фізично здоровий ..ПЕРСПЕКТИВНИЙ..морально-вольова сторона (з поданих слів ) ніби присутня..та й ситуація зараз така - війна з споконвічним сучйом - то ноги самі мають в темпі "спринту" нестись у напрямку військомату, аби встигнути показати себе в шляхетній боротьбі, здобути звитягу на полі бою, відчувши те неповторне відчуття бойового шалу і насолоди перемогою..адреналін.. те, що складає справжню чоловічу сутність
Можна домовитись! Йдете до військового комісара і домовляєтесь про призов на військову службу за контрактом або на строкову військову службу. P.S. на фото нічого не розгледіти.
Я розумію, але якщо в мене не годен в мирное время, а если будет всеобщая мобилизация то меня возьмут. Но я сейчас хочу на контракт
Мало ймовірно. Якщо серйозні проблеми зі здоровям, то краще вам в армію не йти. Рідко кому армія додає здоров'я...