Значить так , по всіх гусеничних - самий класний фахівець на форумі - Костя Капущак ! В деталях знає всю інфу по калЬОсам,тракам та т.ін.
У мене є одна мапа, але я неможу продати, томушо тодi буду змушений вiддати вiдсоток Консерватору! Бо вiн нiкого не щадить. А вiдсотки в нього боронь Боже вам дiнатися якi. Хоча як що ви згоднi замiсть мене проплатити йому вiдсотки, то може я погоджусь.
Нужен планшет на андроиде с последними обновлениями карты Украины , чтобы точно определить логово тигра. Лучше через спутник НАТО.
допитує якойсь міліціонер гуцула: -діду кажуть у вас набої є? -брешуть люди синку! -діду кажуть у вас автомати є? -брешуть люди синку! -діду кажуть у вас кулемети є? -брешуть люди синку! -діду кажуть у вас танк є? _от чого нема того нема!
Шановний ТС, який саме танк Вас цікавить? І навіщо Вам той танк? Що Ви з ним робити будете? У сараї він багацько місця займає, на балкон так і зовсім не влізе. А під під"їздом вкрадуть. Одна морока лишень з ним.
В'їджаєте в Харків по київській трасі, якраз біля танкового училища стоїть Т34. Можу за відсотки запропонувати різак.
Навіть ,якщо Ви будете діяти по вашій "чорній схемі",всеодно не Вас ,не ТСа нічого не врятує від сплати податків.Не тіште себе надією!Отакоєот (с)....