Доброго дня всім ! У свій час придбав через посередників з цього ресурсу вейдерси із магазину «Кабелас» в США (посилання додається нижче). Після нетривалої експлуатації, виявилася проблема, що в одному місці стику швів потрапляла незначними порціями вода. Однак з часом, ось вже майже четвертий рік експлуатації, через мікро отвори на швах вода вже потрапляє в чотирьох - п’яти місцях і вейдерси майже стали бути непридатними до свого використання за призначенням, оскільки після години перебування в них у воді, насправді чи ти був у них чи без них, великого нажаль значення це не має. Прошу, якщо хто небудь на цьому ресурсі може порадити людину, що займається їх ремонтом або ж хтось знає як вийти з цієї проблеми і є небайдужим, прохання відкликнутися, оскільки річ не дешева і жалко її просто викинути. Інформацію, рекомендації будь-ласка залишайте в цій темі, в особистих повідомленнях чи за тел.: 067-230-36-06. Буду дуже вдячний за інформаційну допомогу !!! https://www.cabelas.com/product/hun...mo-hunting-waders-stout/2278266.uts?slotId=13
Добрый день, судя по всему ваши дорогие заброды имеют несколько слоёв - наружный и утеплитель, вероятнее всего наружный слой это самый говенный однослойный пвх и ремонтировать его следует приклеиванием внешней пвх латки на клей для пвх.
Дякую за рекомендації, якби ще хтось із спеціалістів взявся за цю роботу, оскільки до такого характеру робіт в мене руки із .....
Проблема в тому, що не мождиво точно визначити звідки відбувається протікання, оскільки візуально відсутні проколи, але вбачаються трухлявість (злом, перегиб) самих швів. Тому, я так розумію, потрібен спеціаліст, який переклеїть шви в певній частині вейдерсів.