Доброго дня товариство. Однозначно визначився з наступним приладом і це ММК. Але потрібна інша, більш глибока катушка. Є можливість взяти АФ28, АФ35, Марс Діскавері. Вагаюсь з вибором катушки, оскільки думки по цьому питанню різні, кажуть, що Діскавері сама комфортна, хороше розділення цілей але найменша по глибині (навіть менше, як АФ28). Опишіть будь-ласка, якщо не важко, дані катушки в порівняні і які в них переваги однієї над іншою. Незначною прерогативою є глибина але комфортність теж бажана. Завчасно дякую.
Только с годами дойдет что самая оптимальная катушка это средняя ДД. "Доктор дайте мне лекарства от жадности и побольше,побольше.."
Дуже шкода, що ви цього не розумієте. Попробуйте добавити руль і пройтись по старих місцях, - буде приємно вражені, багато чого зрозумієте)))) Я це зрозумів ще в 2015 з АСЕ 250.....
Ви з мене знущаєтесь чи думаєте, що я "неповноціний"? Я поставив просте питання до тих, хто можливо мав досвід із катушками, оскільки я не хожу по хуторах, а перевага ліс і луг та мені потрібна площа захвату та глибина. А Ви починаєте щось таке писати, що я вже три рази перечитав своє питання на предмет того, що я не доступно запитав....
а прикол хочете, ася руль нел торнадо , фішер катушка -нел шнарпутер - монетка глубина 2 см- питання яка катушка побачила монету 1 коп 57-го ?
то не прикол, з досвід як був АТ Про на ділянці в лісі 10х10: катушка рідна - 7 динарів, після неї з Нел Сандерс там же +4 динарії, потім НЕЛ Атака + 8 динаріїв. І дійсно, навіщо ці додаткові катушки....
Доброго. Согласен с теми кто ходит по хуторах и по замусоренному, то и Ване понятно что руль там не нужен. А кто ходит по Риму или КР, то то однозначно нужны глубины. Не знаю как к ММК Марс Дискавери, но к Рейсеру отлично у комрада подошел в отличии от штатной, в смысле по глубине. Прирост отличный, человек аж начал находить монеты и пластику. У самого в свое время была и АСЯ 250 с голиафом, торнадо, аттак, и на все другие приборы покупал рули больше. Даже к сигнуму и сорексу заказывал у мастера. И результат на полях и в лесах был, по глубине такие вещи вытягивал. Другие приборы не видели.