допоможіть у виборі катушки до ММК

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем AlexAll, 27 тра 2020.

1. AlexAll

AlexAll Schütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    Киев
    Доброго дня товариство.
    Однозначно визначився з наступним приладом і це ММК. Але потрібна інша, більш глибока катушка. Є можливість взяти АФ28, АФ35, Марс Діскавері. Вагаюсь з вибором катушки, оскільки думки по цьому питанню різні, кажуть, що Діскавері сама комфортна, хороше розділення цілей але найменша по глибині (навіть менше, як АФ28). Опишіть будь-ласка, якщо не важко, дані катушки в порівняні і які в них переваги однієї над іншою. Незначною прерогативою є глибина але комфортність теж бажана.
    Завчасно дякую.

2. Цікаві лоти

1. 39 грн.
    2. Рюкзак из плотной ткани без резинового покрытия изнутри (не будет сыпаться). Судя по бирке - объём н...
      250 грн.
    3. 3 грн.
    4. Мала бойова сумка "сухарка" Бундесвера з плечовим ременем. Опис: - Високоякісна репродук...
      900 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Чехол на рюкзак (Кавер) - ВС Великобритании COVER POUCH SIDE RUCKSACK MTP Назначение: - Оригинальный...
      450 грн.
  3. AlexAll

AlexAll Schütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    Киев
  4. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    що мене завжди вражало так це те що тільки купив мд зразу спішать рулі докупить ...от нафіга? :beer:

Govtva подобається це.
  5. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Только с годами дойдет что самая оптимальная катушка это средняя ДД. "Доктор дайте мне лекарства от жадности и побольше,побольше.."

ViktorKux, GINDENBURG та Бек подобається це.
  6. AlexAll

AlexAll Schütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    Киев
    Дуже шкода, що ви цього не розумієте. Попробуйте добавити руль і пройтись по старих місцях, - буде приємно вражені, багато чого зрозумієте)))) Я це зрозумів ще в 2015 з АСЕ 250.....

7. рост1972

рост1972 Oberleutnant отпуск

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    По старих місцях це по траві чи по полю яке обробляться?

Бек та Govtva подобається це.
  8. AlexAll

AlexAll Schütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    Киев
    Вибачте але наскільки безсмислене і реторине питання, що навіть не знаю, що відповісти.....

9. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Попробуйте пройти с рулем по хуторам,а потом с нормальной катушкой и тоже будете приятно удивлены..

Бек подобається це.
  10. AlexAll

AlexAll Schütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    Киев
    Ви з мене знущаєтесь чи думаєте, що я "неповноціний"? Я поставив просте питання до тих, хто можливо мав досвід із катушками, оскільки я не хожу по хуторах, а перевага ліс і луг та мені потрібна площа захвату та глибина. А Ви починаєте щось таке писати, що я вже три рази перечитав своє питання на предмет того, що я не доступно запитав....

11. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212

:beer: а прикол хочете, ася руль нел торнадо , фішер катушка -нел шнарпутер - монетка глубина 2 см- питання яка катушка побачила монету 1 коп 57-го ?:beer:

Govtva подобається це.
  12. AlexAll

AlexAll Schütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    Киев
    то не прикол, з досвід як був АТ Про на ділянці в лісі 10х10: катушка рідна - 7 динарів, після неї з Нел Сандерс там же +4 динарії, потім НЕЛ Атака + 8 динаріїв. І дійсно, навіщо ці додаткові катушки....

LEVIT777 подобається це.
  13. Боб67

Боб67 Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    28
    Повідомлення:
    1.260
    Адреса:
    Вол.Вол.
    Якщо там копати всі чорні сигнали,буде ще +10.

GINDENBURG, Бек та Govtva подобається це.
  14. рост1972

рост1972 Oberleutnant отпуск

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
  15. AlexAll

AlexAll Schütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    Киев
    Дякую за пораду. Але хотів би почути ще думки користувачів

16. LEVIT777

LEVIT777 Obergefreiter

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    Каменец-Подольский
    Доброго. Согласен с теми кто ходит по хуторах и по замусоренному, то и Ване понятно что руль там не нужен. А кто ходит по Риму или КР, то то однозначно нужны глубины. Не знаю как к ММК Марс Дискавери, но к Рейсеру отлично у комрада подошел в отличии от штатной, в смысле по глубине. Прирост отличный, человек аж начал находить монеты и пластику. У самого в свое время была и АСЯ 250 с голиафом, торнадо, аттак, и на все другие приборы покупал рули больше. Даже к сигнуму и сорексу заказывал у мастера. И результат на полях и в лесах был, по глубине такие вещи вытягивал. Другие приборы не видели.