Дідуля притащив в метал таку КПП період виготовлення оріентовно 1930-1939р не можу встановити марку та модель авто ,на алюмініевій кришці заводський штамп ( Kranc&Lempicki) польська літейна фірма того періоду що працювала до вторгнення окупантів .Е можливість встановлення на авто з правим та лівим кермом.Допроможіть встановити марку та модель авто.
Я памятаю цю ппереписку але це не та кпп хоча дуже схожа.Пан Victorcart відмовився надаватиі нфу повідомив що вона платна а платити гроші за кота в мішку я не хотів. Це не перший форум куда я звернувся за допомогою мені писали та звонили люди які вже знайшли мені покупця на кпп за 1000$ але хотіли за свої послуги 200$ завдатку і ксерокопії всіх моїх документів. Були люди з Київа які казали що її вартість 400грн.але вони самі приїдуть забирати.Але ніхто не опреділив модель та марку авто
...-"мені писали та звонили люди які вже знайшли мені покупця на кпп за 1000$ але хотіли за свої послуги 200$ завдатку і ксерокопії всіх моїх документів"-... Можно узнать кто это был и откуда? \\\
координати знайшов але цей пан зареестрований на цему сайті а за правилами форуму я не маю права оприлюднювати його дані без його згоди або адміна ситуація була така він виступав як посередник брав за послуги 10-20% точно не пригадую але хотів щоб я заключив договір з третью особою яку я не знав і яка знаходилась за кордоном для цего просив ксерокопію паспорта та індефікаційний код за умовами договору я повинен вислати КПП поштою без гарантій повернення.На мої запитання навіщо йому ксерокопії документів внятної відповіді я не отримав зразки договору він надавати також відмовився враховуючи це я відмовився від його послуг.