Доброї ночі. Прошу допомоги у визначенні даного предмету, чи являється частиною (стволом) вогнепальної зброї!? якщо так то, що це може бути? Перепрошую за якість фото, але поки що в наявності тільки такі!
Вітаю! Перепрошую, шановний, але вважаю, що Ви й самі те бачите, що дана залізяка дійсно є стволом! То чому ж Ви, порушуючи правила форуму, не вказуєте це у назві теми? Назва теми має бути чітко зформульованою, а не такою, як у Вас - без конкретної вказівки на напрямок в тематиці. Щоб, наприклад, специ нумізматики або любителі холодної зброї не марнували час на Вашу тему. Тож раджу краще ознайомитися з правилами, та в подальшому не робити помилок. З повагою.
Ой,та перестаньтеЧого б це нумізмати побігли в стрілкову зброю? Вибір розділу правильний,тому й заходять "правильні" спеціалісти,що ми й бачимо.. А Ви повчили новачка,в куток поставили,а конкретики нема.Без образ.
Дякую за підтримку. Експерти вони такі, я за це не ображаюсь, навпаки. Відповідь мене влаштувала у повному обсязі. з приводу новачка. то я тут близько 10 років, просто відписуюсь рідко. до речі ствол може зявитись тут в продажі, я лише допомагав у визначенні.