Прохання до професіоналів допомогти із ідентифіеацією остатків карабіна так як сам не можу зрозуміти що це за манліхер , вроді і M1895 але скоба не характерна і мутить усю воду , то ж прошу розумніших камрадів поділитися досвідом
Так, что Вам, уважаемый, идентифицировать? Ствольная коробка винтовки системы Маннлихера обр. 1895 года. Магазинную коробку просто сняли оставив только скобу спускового крючка. Рама от охотничьего ружья или винтовки. А вот был ли это карабин или винтовка Вам уже вряд ли кто скажет.
Чому не мисливець?Якщо використовували на полюванні,то мисливець.Скільки мосінок та арісак іт.д. і т.п. використовували мисливці..,мільйони,а до багатьох "майстри" прикладали "дуже вмілі ручечки"...До даного екземпляру також приклалися...З пов.
Тому що це рама воєнного К95.Просто прорізали раму на мушку. Або фроловка,або браконєрський варіант.Мисливські К95 були чуть-чуть інакші і затвори даже гнуті мали і магазинні коробки оздоблені орнаментами на тему охоти.
Шановний пане Bandera2,будь-ласка дайте більш детальну інформацію по мисливському К95,який по Вашому був чуть-чуть інакший,а також по воєнному К95 з вашого попереднього посту...або надайте посилання,в чому я маю великі сумніви.
Бандера2, я думаю вы согласитесь,что здесь не дураки сидят на форуме и слово "охотничий" вкупе с кустарным пропилом вдоль коробки воспринимают адекватно как переделку армейского образца в охотничий, типа "фроловки". На специализированных охотничьих карабинах системы Маннлихера М1895 или короче М95 (причем тут "К95" - непонятно) был не пропил,а полочка с насечками или аккуратный, украшенный поперечной резьбой, желобок. Орнаментация была далеко не всегда, даже скажу - очень редко. Да и ручка была загнута с "желудем" на ней. Но этот предмет естественно к этой категории не относится.
Я нікого за дураків нетримаю.Із к95 вийшла опечатка. Я колись продав тут на форумі мисливську раму М95.Повірьте я маю уяву про Манліхери як і воєнні так і мисливські.Я там і написав-переделка під *фроловку*.Ви уважно читайте.А основною відміною охотничого М95 від воєнного були два спускові крючки(шнелер).
Это Вы грабанули музей или собрали фото с просторов всемирной паутины,уважаемый "однофамилец"? Нельзя такой красотой любоваться втихаря,в "гордом" одиночестве... А с К95 вышел у Вас казус потому,что Вы в своих симпатиях просто разрываетесь между М95 и к98...,видите одного,а думаете о другом,раздвоение личности так-сказать...
Просто люблю все файне-жінок,машини,одяг,зброю...Жаль що смак до зброї прийшов доста пізно-дуже багато екземплярів зброї залишилось тільки в пам*яті,а не в колекції.А останні фото із інтернету камарад із форума колись мені скинув.На таку красу треба багато грошей??? А из К95 вийшла опечатка.Читайте уважнішше. Маузер файна зброя,але перед австрійцями слабі.
Ничто человеческое Вам не чуждо,с Ваших слов Вы-потомственный Мажор??? Мы читаем внимательно,но свой родной язык надо знать лучше.Кажется в современном украинском слово "уважнішше" пишется с одним "ш". Любите грамотно,без ошибок,учитесь,а не постоянно поучайте других...
Да,да..,далеко не все,но пытаются "шифроваться" многие...,к сожалению,у Вас снова ...,никакой новой и интересной информации,но снова грубая ошибка. Ладно,горбатого могила исправит...И без таких "умников" и "розумників" жизнь не интересна.Удачи всем!
Доброго вечора! Фроловка на базі М 95,однозарядна.(для повного підтвердження потрібно фото личини затвору з переду).З повагою.
Доброго дня! Пане Dolf для чого Ви створили цю тему?Тут хлопці "чубляться" а Ви мовчите. Йду на свідоме порушення правил, ось як виглядає ваша зброя в молодості radikal.ru/fp/3c0166460a644a7fad61d503f86cc0d2.З повагою.