Англійський шкіряний портфель орієнтовно 40-50х років минулого століття. Розмір портфеля 41х27 см. Шкіра зовнішніх стінок портфелю завтовшки 3 мм, внутрішніх перегородок - 1,2 мм. Зверху на згинах кришки шкіра має незначні ушкодження у вигляді тріщинок, з середини - як новий. Портфель має чотири відділення: два завширшки на весь портфель і дві "половинки". Перегородка між "половинчастими" відділеннями знизу надірвана. Замки виготовлені з магнітного матеріалу, вкриті жовтим металом та лаковані, з трьома щілинами під скобу, у робочому стані, лакування замків частково пошкоджене (стерте). На замках клеймо "CHENEY Englend". Ключів немає. Скільки може коштувати такий портфель?
Дійсно так. Цю прикру помилку я помітив хвилин за п'ятнадцять після того як розмістив тему... І виправити її ніякої можливості... Повірте, мені дуже соромно... До речі, нікому не відомо що означають ті літери "N.T.G.B." ? Гугл видає на запит якусь ахінею.
Так сейчас китайский портфель, из куриной кожи ( если вообще из кожи) стоит около 1000 гривен, а то и больше. Кожаный, добротный портфель, английский, то есть сделаный руками и правильно и красиво - ну 500 гривен так точно стоит!!! По-моему эта вещь в руках смотрится куда круче, чем ширпотреб от жёлтых человечков))) И под дождем Вы точно не останитесь с одной ручкой в руке))))
До речі, нікому не відомо що означають ті літери "N.T.G.B." ? Гугл видає на запит якусь ахінею. New Trend GB Ltd
Дякую, проте ця компанія зареєстрована лише восьмого травня 2009 року... Не сходиться. Портфель з'явився в мене значно раніше.
на портфеле указано не только название фирмы, но и частично затертые инициалы сотрудника, как вариант https://uk.linkedin.com/in/georgina-simpson-smith-8387882b Предыдущая должность: Trend GB (New Trend GB Ltd)
Можливо, але в мене портфель з'явився років за чотири-п'ять до того як була зареєстрована компанія New Trend GB Ltd. Ще варіанти є?
портфели могли быть приобретены для использования сотрудниками фирмы, когда изготовлен портфель в данном случае, не имеет значения.
Ви мене не розумієте Не міг цей портфель бути придбаний для співробітника New Trend GB Ltd, бо на час створення самої фірми New Trend GB Ltd, цей портфель був вже в мене протягом декількох років. Я його придбав раніше ніж створилася фірма New Trend GB Ltd. Вибачте. І дякую за увагу то моєї теми.
Хороший! Но согласитесь, что Вы купили его очень дешево, и может по чистой случайности. И цена его намного выше ста гривен - так как это вообще смешные деньги. Это мелочь! Вообще ничто уже. Раньше хоть телефон пополнить можно было, так сейчас тарифы подняли так и на это не сильно их хватит)))
Я думаю на них сейчас спрос вернется. То вещи были - сейчас гадость, причем за большие деньги. Да и при том всём подделки))))
Второй вообще красивый , умели делать , а если хотите купить новый зайдите где то в нормальный дьюти фри цена Вас оч удивит )))