Вітаю шановне панство, і сподіваюсь на Вашу допомогу порадою і цінним досвідом. Зацікавився нагородами США. Копії таких нагород рідкість, а от оригінали можна знайти на багатьох українських аукціонах у мережі. Нажаль не все що мені потрібно, і тим паче не завжди все "добре" з цінами та станом. Як обстоять справи з купівлею у американців на пряму, особливо у воєнний час, хто знає? Умовний Ібей і інші американські площадки припинили пряму доставку в Україну, але є різні посередники. Розібратися з правилами, та списком заборонених для доставки товарів майже не можливо, адже конкретики там мінімум. Як наприклад справи з такими посилками на кордоні, чи перевіряють, чи пропускають, що можете розповісти чи порадити новачку?
Как такое может быть? Хотя копии распространенных наград делать не имеет смысла? Пропускают если там все ОК . Драгметаллы конечно не надо слать. Никак. Вы ж сами знаете что припинено обслуговування Украины на E-bay
День добрый. В принципе переслать можно всё, что не запрещено. Надо учитывать нюансы. Вы(или я от Вашего имени) покупаете(паю) какой-то предмет в США (аукцион, ебей,частная продажа). Мне нужно от вас на пэйпал оплата предмета, оплата доставки от продавца ко мне и оплата доставки в вам. Плюс опдата моих услуг. Грубо говоря, надо Вам посчитать, выгодно ли это Вам.Моя оплата за услуги зависит от предмета, но не так высока.. Плюс гарантирую правильную упаковку и "правильное" оформление в отправочной декларации Если говорить о наградах, то легче и дешевле будет собрать пару штук.. Моя задача - собрать предметы и правильно отослать...Получене Вами - это уже не моя проблема... если проблема с почтой США, то как отправитель могу попытаться решить проблему.После доставки в Европу - пасс. Мне это не нужно(это для меня на сигареты хватит), но помочь возможно.
Нажаль може. Я звісно бачив деякі майстерні які робили такі копії у нас, на замовлення - але вони закрились з початком вторгнення. Альтернатив не знайшов. Китайці звісно теж роблять такі копії, і навіть якісні, але вони вже довгий час копіюють виключно один і той самий, маленький набір нагород. Чисто з цікавості дивився "а шо там у амерів", але й у них копії нагород відносна рідкість, що певно і не дивно, враховуючи що оригіналів у них просто як бруду, ще й дешево