Допомога у колекціонуванні нагород США, оригіналів або копій

Тема у розділі 'Нагороди', створена користувачем Дмитро Т, 28 вер 2024.

1. Дмитро Т

Дмитро Т Schütze

Повідомлення:
    2
    Вітаю шановне панство, і сподіваюсь на Вашу допомогу порадою і цінним досвідом. Зацікавився нагородами США. Копії таких нагород рідкість, а от оригінали можна знайти на багатьох українських аукціонах у мережі. Нажаль не все що мені потрібно, і тим паче не завжди все "добре" з цінами та станом. Як обстоять справи з купівлею у американців на пряму, особливо у воєнний час, хто знає? Умовний Ібей і інші американські площадки припинили пряму доставку в Україну, але є різні посередники. Розібратися з правилами, та списком заборонених для доставки товарів майже не можливо, адже конкретики там мінімум. Як наприклад справи з такими посилками на кордоні, чи перевіряють, чи пропускають, що можете розповісти чи порадити новачку?

ivanov1 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Німецький знак “Поранення”. ПСВ.
      1800 грн.
    2. Мініатюра ЗХ+Гінденбург. Збільшена (11 мм.).
      1200 грн.
    3. Значок-мініатюра - подвійне нагородження Залізним Хрестом.
      1200 грн.
    4. 800 грн.
    5. Значок-мініатюра - подвійне нагородження Залізним Хрестом.
      1000 грн.
  3. ivanov1

ivanov1 Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    242
    Лоти
      на продажу:
    10
      продані:
    392
    Повідомлення:
    4.723
    Адреса:
    Украина
    Как такое может быть?
    Хотя копии распространенных наград делать не имеет смысла?
    Пропускают если там все ОК .
    Драгметаллы конечно не надо слать.
    Никак.
    Вы ж сами знаете что припинено обслуговування Украины на E-bay

Дмитро Т, 646dg та zubrik подобається це.
  4. 646dg

646dg General-major

Повідомлення:
    7.828
    Адреса:
    Нью Йорк,Одесса
    День добрый.

В принципе переслать можно всё, что не запрещено.
    Надо учитывать нюансы.

Вы(или я от Вашего имени) покупаете(паю) какой-то предмет в США (аукцион, ебей,частная продажа). Мне нужно от вас на пэйпал оплата предмета, оплата доставки от продавца ко мне и оплата доставки в вам. Плюс опдата моих услуг. Грубо говоря, надо Вам посчитать, выгодно ли это Вам.Моя оплата за услуги зависит от предмета, но не так высока..
    Плюс гарантирую правильную упаковку и "правильное" оформление в отправочной декларации;)

Если говорить о наградах, то легче и дешевле будет собрать пару штук..
    Моя задача - собрать предметы и правильно отослать...Получене Вами - это уже не моя проблема... если проблема с почтой США, то как отправитель могу попытаться решить проблему.После доставки в Европу - пасс.

Мне это не нужно(это для меня на сигареты хватит), но помочь возможно.

Останнє редагування: 28 вер 2024
    Дмитро Т, zubrik та ivanov1 подобається це.
  5. Дмитро Т

Дмитро Т Schütze

Повідомлення:
    2
    Нажаль може. Я звісно бачив деякі майстерні які робили такі копії у нас, на замовлення - але вони закрились з початком вторгнення. Альтернатив не знайшов. Китайці звісно теж роблять такі копії, і навіть якісні, але вони вже довгий час копіюють виключно один і той самий, маленький набір нагород. Чисто з цікавості дивився "а шо там у амерів", але й у них копії нагород відносна рідкість, що певно і не дивно, враховуючи що оригіналів у них просто як бруду, ще й дешево