Всім доброго часу доби. З дозволу адміністрації розповім маленьку історію. Мене звуть Сергій, на форумі вже давненько. Я колишній військовослужбовець 93 бригади. Звільнився в кінці 01.2022 року, був на службі 4 роки, побував в ОРДЛО. Після звільнення зі служби гадав повернусь додому, жінка, сім'я, діти, але доля розпорядилась трошки по іншому і ми потрапили під окупацію (недалеко від Херсону). Пройшло не так багато часу з моменту окупації і я потрапив у полон до "солдат" рф. Перший полон я провів 3 дні в Чорнобаївці і після того, як наші війська нанесли удар по їх складу БК мене викинули, щоб не возитись зі мною. До другого полону я потрапив через 2 тижні. Цього разу це були бойовики днр. В них я провів 10 днів. Катування, голод, тортури й знущання - це все, що супроводжувало мене весь цей час. Після того як мене викинули на цвинтарі в напівпритомному стані мені вдалось дістатись до дому. Пізніше нам з сім'єю вдалось виїхати звідти. Я потрапив до лікарні в Мечникова та у Львові. Декілька операцій і зараз я справляю природню потребу до мішка, який висить в мене на животі. Так, мені вивели стому, окупанти добре познущались. Тепер збираю кошти на операцію і якщо це вдасться - повернусь до повноцінного життя. Якщо в когось є можливість допомогти - низький уклін до землі. 5168742243560111 Демченко Сергій Вибачаюсь, якщо тут такого робити не можна. Все буде Україна
Трохи перекинув. Дякую тобі друже за твою самовіддану службу та захист нашої держави. Усе не дарма! Козацького тобі здоров'я, тримайся!
Низький уклін тим, хто долучився копійкою чи добрим словом. Підтримка дуже важлива. «Кадри» полону пам’ятатимуться довго але підтримка людей запам’ятається назавжди
Щиро дякую, хто долучається до збору й підтримує. Після операції обов’язково розповім всім, хто доклав зусиль до мого одужання, результати операцій та реабілітації, якщо відправлять. Ще раз від усього серця хочу подякувати всім, хоча й відчуваю, що простого «Дякую» - замало. Низький уклін кожному