Вітаю! Хто може допомогти по Енергодару? Треба акуратно знайти людину(є у вк.ком) і вмовити повернути отримані шахрайським шляхом 1300 грн. Є всі дані на клієнта. Міліція каже, що буде розбиратись ще мінімум місяць(заяву подав ще в вересні) і то не факт, що в них отримається. Хто може допомогти? Точно дізнався, що він зараз в Енергодарі, є його № телефону. В поліції кажуть, що справу доведеться передати в Енергодар і мене будуть туди викликати на вияснення. А мені це робити крюк через Нікополь та Запоріжжя! Хочеться покарати гниду. Хто може допомогти? Я розумію, що просто взяти і зателефонувати йому не має сенсу, бо він відразу покладе слухавку і змінить №. Що порадите??? Їхати до нього? Такий же сенс, або відморозиться або прийде не сам. Не стріляти ж його!
Ви хочете гроші повернути, чи наказати? Якщо гроші повернути, то його требя залякати, чим, думайте самі.. Чи заявою, чи розправою.. Якщо наказати, то їхати прийдеться та чекати його з трубою у під'їзда, але подумайте про алібі, (мало лі чо, може він від переляку помре), та йому не дзвоніть. Це має бути сюрприз!) Якщо не хочете його бити, то спаліть йому авто. А тоді зателефонуйте з левої карти, та поцікавтесь, чи вистачило йому крадених грошей на ремонт?). Хотите выманить его на встречу, сделайте фейк страницу в ВК, с смазливой подругой, с пометкой Энергодар, и напишите ему, мол типа "привет, как дела", он поведётся, и встречу будет назначать сам), а там на встречу сойдётесь, он с букетом, а вы с трубой)).