При пошуку інфи по ВВ2 часто потрапляють на очі цікаві документи. Надумав створити тему куди буду час від часу підкидати такі доки. Може комусь теж буде цікаво 1 док переробка СВТ з самозарядної гвинтівки в автомат
Фото з альбома по корсуню. Автор підписав танк на фото як "Тігр". Хоча автор явно військова людина. Тепер ясно звідки така кількість фердинандів і тігрів
На карті загально плана знайшов цікавий напис. Документи по даній дивізії в цей період відсутні але є документи інших частин із тої самої полоси наступу. В них ідеця про складні умови форсування водної перешкоди (болото-водної). Дивізія при нічному форсуванні втопила велику частину мат часті. Як підтвердженя цьому графік подальшого просування іі в полосі наступу. Причина як на мене одна ПОСПІХ
Я наскільки щирий що ще в листках з ЖБД позамальвував назви зайнятих висот (пост про німецікі документи). Як Ви не замітили?
Извиняюсь ссылку на карту скиньте пожалуйста, а я пока пойду поблюю малехо. Дуже погано після вчорашнього, чи сьогоднішнього...
Відкриваєм зображення в новій вкладкі читаєм робим висновки висновки переносим на карту. Там є цікава висота і окраїна лісу