Привіт всім. Є в мене ідея фікс і хочу нею поділитись Маю ИЖ-94 вже три роки. Досить хороший екземпляр мені попався. Гарне виконання, добре вороніння, хороші стволи. Американський експорт! Одним словом - задоволений. А ще й почав релодити і тепер вписуюсь в МОА на сто метрів. Зістріл стволів - 10см. На полювання в сам раз! Але зявилась хвороба "хочу": треба стволи від ІЖ/МР-27. Хоча маю гладкоствольну зброю, але все ж значно краще мати її на одній основі з нарізним. От і виникає питання: де їх дістати ті гладкі стволи? Можливо хтось вже стикався з такою темою. Поділіться досвідом.
По перше вкажіть місце проживання.По-друге підбирайте щоб екстрактор був.бо ежектор треба доробляти.мав таку саму фікс ідею.реалізував через знайомих.Ціна було 300зелених.а товариш за 150 зміг собі дістати.ось так.
Львів. Але так довго шукаю, що за вигідною ціною поїхав би по Україні. Доробити теж є де! Головне, щоб стволи нормальні були. І як Вам вдалося, якщо не секрет? Може допоможете?
Я так розумію, що стволи виробництва СССР і сучасні відрізняються проточкою на нижньому крюку. В ідеалі мені б з таким крюком:
http://auction.violity.com/16347963...ichego-ruzhya---povtorno-v-svyazi-s-nevykupom Ось продають з роздуттям.