Додаткові муфти на ремінь...

Discussion in 'Виготовлення уніформи та екіпірування' started by KeileR, Aug 26, 2015.

1. KeileR

KeileR Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    24
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    44
    Вітаю вельмишановний форум!!!
    З"явились в мене два квадратні кільця для тих самих додаткових,"подвижных" і т.д. муфт, петель...
    Так як трошки цікавлюсь реконструкцією, вирішив зробити ці деталюшки - нехай будуть.
    Розумію, що "шо там їх робить, до ременя прикинув, зігнув зшив і все", але хочеться дізнатись,які були розміри насправді...
    Може хто має розміри, або може зняти заміри зі своєї муфти - буду вдячний, можливо знадобиться комусь ще.
    П.С. кому коле око створена мною тема, нехай гляне, коли я зареєструвався на форумі і скільки в мене повідомлень...
    Фото про всяк випадок.

Images:

муфти.jpg
  2. Интересные лоты

1. Оригинальная латунная маслёнка винтовки Enfield P14 / M1917. В походном положении размещалась в спец...
      790 грн.
    2. Складской в масле подаватель магазина винтовки Маузер гевер 98. Идет на все модели калибра 7,92. Кле...
      500 грн.
    3. С одной ямки. Не разбираюсь. Чуть почистил. По оплате в ЛС!!!!!
      500 грн.
    4. Ствол СВТ геометрия в норме, почищен частично, нарезы просматриваются.Деактив- залит мягким металлом...
      1500 грн.
    5. По фото
      50 грн.
  3. Kolya MP - 39

Kolya MP - 39 Feldwebel

DSC03889.JPG Ось розміри

Uralochka and KeileR like this.
  4. KeileR

KeileR Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    24
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    44
    Дуже Вам вдячний, я так розумію це Ваше фото, бо в мережі його не бачив?

5. Kolya MP - 39

Kolya MP - 39 Feldwebel

Будь- ласка , фото не моє..було в папках на компьютері..але розміри такі як на оригіналах..оригінали в руках я тримав :)

Uralochka likes this.