Не поспішайте! Продасте. Це чудовий універсальний приціл саме для полювання (загін, засідка, можна і 200-300м). Колись шукав саме з такою кратністю, і Docter - це чудовий вибір!
Цікаво чим він відрізняється від інших загонних прицілів, що його так не рекомендують продавати. На мою думку адекватна ціна для нормального прицілу.
Можливо я не вірно розумію фрази : "я б не продавав" і "не поспішайте" 850 уо це такий самий чи з підсвіткою?
Дякую. До вихідних встановимо і відстріляємо. Сподіваюсь і робота механізмів буде такою доброю як і зовнішній вигляд.
Він дебелий, світлий і надійний. Доктер - це продукт колишнього заводу Карл Цайсс, що залишився на окупованій СРСР території у Східній Німеччині.
У знайомого на топовому цейсі наприклад просвітлююче покриття почало частково облазити. І з середини на лінзі зявились плями незрозумілого походження. Приціл брав в магазині сафарі. Тому краще перевірити і бути спокійним.
"Буває" - з усіма буває. Просто з різними у різній кількості і за різних умов. У мене такий доктер є, 8 років.
І я про це, буває... але сподіваюсь що все буде добре. Теми продавця вказують на те, що це порядна людина.☺