Добрый день! Уважаемые коллеги, подскажите к какому типу бронеавтомобиля (РККА-?) может принадлежать эта деталь (щиток-?) амбразуры. Заранее благодарен за помощь!
Такий бронеавтомобіль у багатьох є , дача називаеться. Цікаві дверцята від печі. Глазок щоб, не відкриваючи, дивитися чи все згоріло. Жалко, що без зовнішнього короба, був би попит. Я тільки вчора собі купив нові на барахолці.
Дякую за допомогу! На жаль, думав щось цікаве попалось, як для дверки вважав, що маленька дуже. Ще прохання якщо можливо продатировать. Могла бути до 1945 року чи це вже після період. З повагою
Для прикладу. Вчора купив. 200 грн. Нова. Судячи по ціні (1р. 25 коп.), думаю, що вона відлита в форму часів СССР. Хотів пошуткувати, що бронеавтомобіль був маленький. Зовсім вона не маленька, то Ви - дитина асфальту, піч не топили, при лучині уроки не робили. Якщо вона топочна, то середнього розміру, а якщо вигрібна для попелу, то, наприклад, у мене на дачі вона 10 см. Вона могла бути і до 1945, і до Жовтневої революції і ще старше. Але це не має значення. На цінність і рідкість не впливає. Ті, що зараз продають - це розбирають печі в старих хатах (де газ проведено) і там ця чугунна фурнітура столітня, і більше. Часто просто іде в лом. Ось свіжа об"ява, для прикладу. https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/dveri-kolosniki-koltsa-dlya-pechi-IDTtDhC.html