Добровольчій батальйон "Reibert.info"

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Саня -ММГ, 7 тра 2022.

1. Саня -ММГ

Саня -ММГ Hauptmann

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    288
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    583
    Повідомлення:
    2.322
    Всім доброго вечора. Одразу вибачаюсь якщо уже було місце такій пропозиції.
    Так як ми тут зібрались всі і у нас є хист до воєнних речей і т.д. то нас поєднує не тільки коллекціонування а також мабудь те , до чого прагне кожен чоловік, це є "зброя". Зброя, в нашому випадку, це наш в даний момент ліпший товариш, і він нам має допомагати захищати свої рідні домівки, сімї . та державу.
    так як военний час, думаю в нагоді стане звернутися до адміна форума Артема, щоб якщо є така можливість, зробив резервне формування здобровольців райберт які зможуть у разі чого піддержать батьківщіну. я не буду багато писати, вибачайте.
    я сам буду перший в цьому списку якщо буде така потреба. на даний момент я в складі тро Київа , Оболоні з перших днів.

Дмитрий bench, Eide, Omikron та 21 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Шведская пластиковая складная кружка Fold-A-Cup . Оригинальная и, пожалуй, самая популярная и прода...
      150 грн.
    2. (в наявності 6 шт.)
      В комплекте только то, что на фото.
      199 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Складна поліетиленова каністра 43х32 см для 8 л води з краном-клапаном буде корисна для виїздів на п...
      240 грн.
    4. Термос пищевой с широким горлом на 800 ml. от компании Bergner. Удобный, надежный, хорошо хранит тем...
      380 грн.
    5. Фляга з ремнем ремінь регулюється фляга на 750 мл,котелок СРСР 1956 року випуску!
      555 грн.
  3. Crowned Clown

Crowned Clown Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    668
    Адреса:
    Україна
    А що, звучить непогано: батальон «Райберт». І щоб на емблемі був німецький хрест та розіп’ятий хлопчик, от тоді у русні пердаки запалають)) Нове Бандеро-нацистське угруповання готує геноцид русіше швайне :D

4. ohotnik127

ohotnik127 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    481
    Адреса:
    Днепр
    Да вы батенька маньяк ! :D:D:D

Чародій, Omikron, Рус11 та 3 іншим подобається це.