Діти - наше майбутнє/стати батьком у 40+

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем kyltic, 23 лют 2024.

1. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.190
    Адреса:
    Львів, Україна
    Слава Україні!
    З огляду на те, що тільки у сорок три роки став батьком і переживаю ці щасливі моменти у такий важкий для нашої країни час (коли гине цвіт нашої нації), вирішив започаткувати цю рубрику та ділитися цікавими історіями, як на моїх очах підростає представник майбутнього покоління, для гідного виховання якого я прикладу максимум зусиль!…

Спочатку невелика передісторія про себе:
    до сорока трьох років жив таким собі егоїстом (сибаритом на мінімалках), насолоджуючись життям, займаючись спортом та своїми улюбленими хобі (в тому числі, пошуком з детектором), а також запоями читаючи книжки. Аж ось у 2023 році, зовсім не за планом (самі розумієте - війна) народився мій первісток-синочок Арман деʼСало (жарт жартом, але в це імʼя я закохався ще у підлітковому віці, прочитавши роман французького письменника О. Дюми-мол. «Дама з камеліями»), який кардинально змінив моє світосприйняття та змусив переосмислити моє життя☝️
    Як побитий літами татусь:D, я з самого початку максимально документував кожний крок у розвитку мого улюбленого синочка; спочатку не плануючи демонструвати на загал свого красунчика, в якийсь момент я таки змінив своє ставлення до цього та вирішив, що такі коротенькі відеоролики будуть хорошою згадкою на майбутнє та навіки зберігатимуться на серверах ЮТУБу;)

Останнє редагування: 23 лют 2024
    Giya, kelt, corsar_s та 19 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Кроссовки Brave Soul (Uk10-45) В идеале Легкие кроссовки Brave Soul со светоотражающими деталями. Ве...
      600 грн.
    2. (в наявності 18 шт.)
      Нові тактичні кросівки. Матеріал - натуральна шкіра. Вставки - міцна 3D сітка. В середині - високояк...
      1750 грн.
    3. Кросівки Hi-Tec Silver Shadow II Стали легендой благодаря Лондонскому марафону 1983 года, когда боль...
      2000 грн.
    4. Кросівки Accentor Sport 3 Stretch GORE-TEX® Цей спортивний спортивний кросовок із зручним для зчепле...
      3200 грн.
    5. Кросівки Grisport Vibram Cordura BOA Матеріал взуття: нубук+тканина CORDURA® Країна-виробник: Італія...
      3970 грн.
  3. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.190
    Адреса:
    Львів, Україна
    Отже, починаю з самого початку:
    Мацьопу Арманчика зважують та оглядають в пологовому відділення/майбутня кума проводить зйомку, що не до вподоби моїй дружині
    https://youtube.com/shorts/ccQAcB4N3a0?si=hSrpk-ASTljjhMvT

kelt, klerik777, МЫколЯ та 5 іншим подобається це.
  4. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.190
    Адреса:
    Львів, Україна
    kelt, klerik777, МЫколЯ та 5 іншим подобається це.
  5. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.190
    Адреса:
    Львів, Україна
    klerik777, МЫколЯ, Alter Mann та 4 іншим подобається це.
  6. GINDENBURG

GINDENBURG General-major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    128
    Повідомлення:
    8.980
    Адреса:
    Украина
    Вітаю! Нехай росте здоровим та щасливим :beer:

kelt, corsar_s, A10A та 8 іншим подобається це.
  7. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.457
    Адреса:
    Україна
    Мені завжди були цікаві люди, які на показ усім виставляють свою родину, дружину, дітей, свої вразливі місця та ключи від квартири, де гроші лежать.

Незважаючи на Homo homini lupus est, що пролулало декілька сторіч тому.

InDex, klerik777, Бобеско. та 12 іншим подобається це.
  8. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.190
    Адреса:
    Львів, Україна
    Ну, на «ключі від квартири, де гроші лежать» не сподівайтесь, а от чого соромитися того, що і так у масовому доступі в соціальних мережах!?) Мене також виховували в традиціях на кшталт «те не скажи, те не зроби, а що люди подумають» і я, маючи доволі хороший потенціал для реалізації себе, як особистості, виріс хоч і чесним, мудрим та порядним, але соромʼязливим та невпевненим у собі! Вкотре переконуюсь, що у нашому жорстокому світі треба бути самовпевненим у собі (з апломбом), бо, як кажуть мудрі люди: «Скромність - шлях до невідомості»;)

Мишель 777, klerik777, Витт та 2 іншим подобається це.
  9. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.457
    Адреса:
    Україна
    Скажу таке.
    Єдин дядько мав будинок, декілька сейфів, тревожну кнопку, помпову рушницю, та декілька одиниць нарізняка.
    Коли до нього прийшли, він сам добровільно віддав усе.
    Вони знали про нього усе.

Тож мені завжди було цікаво хто вони, ті сміливі люди, що викладають усе про себе у відкритий доступ.
    У той час коли навіть на форумах вмикають опцію 2х факторної аутентифікації, в якості захисту від злочинців.
    У той час, коли ламають операторів стільникових мереж.
    У той час, коли приватні світлини прикрас харківської розмазні коштували їй весілля, кар'єри та безтурботного життя.

Хто вони?
    Нелякані ідіоти, інопланетяни чи рожеві поні?
    Як по них пройдеться механізм натурального відбору? Чи розтрощить їх як катком, звільнивши місце тим, хто більш розумний. Чи вдасться промайнути між крапель.

Не зупиняйтесь, дуже цікаво, продовжуйте))))

иж27, InDex, мазур та 12 іншим подобається це.
  10. Instructor - Sun

Instructor - Sun Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    112
    Адреса:
    Вільна та Непокірна
    Здоров'я та вдачі козаку.Якщо не таемниця скільки матусі років?

klerik777, Витт, SA-80 та 3 іншим подобається це.
  11. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.457
    Адреса:
    Україна
    Пс.
    Щастя любить тишу (с)
    Це також не я вигадав))))

InDex, Rootman, klerik777 та 12 іншим подобається це.
  12. Boris Pryanikov

Boris Pryanikov Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    О,вже матусею цікавляться…

klerik777, Miha832, флегМАТ та 8 іншим подобається це.
  13. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.457
    Адреса:
    Україна
    Знаю випадок))))
    Є така собі родина. Він - програміст. Вона - бухгалтер разом 12+ років.

Його інколи просять настроїти роутер, поганяти тріпер на ноуті та таке інше.
    ПОДРУГИ ЙОГО ДРУЖИНИ. ЗВЕРТАЮЧИСЬ ДО ДРУЖИНИ.

І вона НІКОЛИ НІКОМУ жодного разу не дала номер його телефону. )))))

Може тому, щоб ніхто не "цікавився".)))))

Rootman, klerik777, Luftwaffen та 4 іншим подобається це.
  14. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.457
    Адреса:
    Україна
    О.
    Згадав випадок з 90х.
    Він - працює в інституті у Дніпрі.
    Вона - на підприємстві там же.
    Діти - перші класи середньої школи.

До нього прийшли на роботу дуже добрі люди зі світлими очима. Та запропонували синтезувати синтетичну наркоту. Пропонували непогані гроші. Що у голодні 90ті було дуже спокусливо.

Тиждень на подумати.
    Коли пішли, залишили конверт на столі.
    Там було декілька десятків світлин.
    Діти біля під'їзду, біля школи.
    На папірцю написана їх адреса, класи в які ходять діти. Хто з них ходить в які позакласні заняття та кружки.

Світлини його дружини, як вона виходить з під'їзду, сідає на зупинці у тролейбуса, де вона виходить, де заходить на прохідну підприємства.
    На папірцю - номера тролейбуса та графік пересування.

Його світлини, де він їде тролейбусом на роботу в інститут, світлини його автівки, його гаража та його дачної ділянки з будиночком.

Та ще таке попередженя, що у разі відмови вони посадять на іглу спочатку дітей, дружину потім.

)))))

У підсумку родина виїхала з України.

Але не зупиняйтесь, розкажіть щось ще.)))))

Rootman, klerik777, Бобеско. та 8 іншим подобається це.
  15. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.190
    Адреса:
    Львів, Україна
    Дружину я взяв на одинадцять років молодшу:)
    А як інакше, коли мужчина здатний виконати свою репродуктивну функцію й у віці 60+, а от у жінок фізіологічні можливості не в порівняння обмежені:rolleyes:

berger2000, klerik777, valerka та 2 іншим подобається це.
  16. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.190
    Адреса:
    Львів, Україна
    Якщо перейматися кожною такою історією (припустимо, що вона дійсно реальна), тоді потрібно не просто виїжджати з країни, а відразу ховатися у самому безлюдному куточку світу, попередньо змінивши свої паспортні дані!)))) І навіть це не допоможе, бо нога людини уже всюди побувала….навіть в Космосі!)))
    П.С. Якщо хтось з серйозних людей зацікавиться вашою особистістю, повірте, відсутність відеороликів в інеті та сторінок у соціальних мережах, в часи інноваційних технологій та відповідних можливостей, вас анітрохи не врятує!…

klerik777, GINDENBURG, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.
  17. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.457
    Адреса:
    Україна
    Я вмію чекати))))

klerik777, valerka та Boris Pryanikov подобається це.
  18. Oprishok

Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.760
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    Я став батьком у 42, так що вас розумію

kelt, klerik777, Витт та 5 іншим подобається це.
  19. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.190
    Адреса:
    Львів, Україна
    …Наступний відеоролик спеціально для камрада Ph@ntom, який сам непомітний та безслідний, наче справжній фантом, але уважно стежить за тими, хто розкриваються і дають на себе багацько компрометуючих матеріалів;):beer:
    Барабанний дріб….виписка з пологового відділення:D:
    https://youtube.com/shorts/nd3MoVg0KTU?si=iIyxvKVOw3hDh7kS

klerik777, МЫколЯ, Витт та 3 іншим подобається це.
  20. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.190
    Адреса:
    Львів, Україна
    Погодьтеся, що у мужчин вже не першої молодості, таки народжуються винятково красиві, файні та неординарні дітки;) І це навіть не бажання похвалити «своє болото», а дійсно спостереження та висновки зі сторони…

klerik777, Oprishok, Instructor - Sun та 2 іншим подобається це.
  21. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.457
    Адреса:
    Україна
    Так Ви ще й підручник біології скурили )))))

InDex, klerik777, Luftwaffen та 5 іншим подобається це.
  22. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.127
    Адреса:
    Україна
    Моє вітання Вашій родині, щасливого життя дитині.
    Але Ви не праві, у мужчин не першої молодості, і здоров'я не таке як 20- 30літніх, тому ризик народити дитину з проблемами по здоров'ю теж вищий на жаль.

klerik777, Luftwaffen, Хейль та 9 іншим подобається це.
  23. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.457
    Адреса:
    Україна
    Крім здоров'я як такого є ще біологічні закони, згідно яких клітини організму при кожному діленні, втрачають частку коду, таким чином у літніх людей клітини містять дещо меншу кількість інформації, ніж у молодих. Це наглядно видно на прикладі шкіри.
    Шкіра літньої людини та дитини наче шкіра в обох випадках, але наскільки вона відрізняється. Отож ж воно.

Пс. Для того щоб дитина мала здоров'я та чудові розумові здібності (розвиток мозку дитини, кількість нейронів (можливо), треба як слід годувати мамку у період вагітності, усі вітаміни та мікроелементи скільки треба та крапалик більше.

Але це ж треба трохи розуміти, як працюють закони природи.

klerik777, Luftwaffen, Boris Pryanikov та 3 іншим подобається це.
  24. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.190
    Адреса:
    Львів, Україна
    Дякую за побажання!)
    Звісно, важливим фактором тут є питання щодо того, як ви експлуатували своє тіло усі ці роки; закономірно, що у людини, яка не дружила зі спортом, не вела активний спосіб життя, мала шкідливі звички (як-то куріння і т.д.), хаотично харчувалась (або й взагалі системно пропускала прийоми їжі), здоровʼя може бути не те, хоча….на мою думку (я не генетик і т.п.), в першу чергу дитині передається наш закладений поколіннями геном, а це, по суті, «стартовий пакет», який аж такого прямого відношення до експлуатації отриманого нами в «подарунок» організму, не має…

Мишель 777, klerik777 та Instructor - Sun подобається це.
  25. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.190
    Адреса:
    Львів, Україна
    О, ви вже на літніх людей переключились!)) А я говорив лишень про чоловіків «не першої молодості», хоча, нагадаю вам, що за останніми формулюваннями, молодими людьми вважаються до 45-ти років! далі йде поняття «середній вік» і так далі…

klerik777, Sirko988 та Instructor - Sun подобається це.
  26. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.457
    Адреса:
    Україна
    Процес біологічного старіння починається з 25+.
    Звісно можна і у 45 бути огірком без цигарок та алкоголю, але це не змінює закони природи.

Свій код, який людина передає дитині у 45, вже не той, як у 25, як не крути.

Звісно так буває, коли у 45+ народжуються чудові діти. Дай Боже їм здоров'я та довгих років.
    Але ще буває, коли люди у 45+ відмовляються від народження дітей. Бо не хочуть ризикувати, бо може знають щось.
    Як би воно не було, казати, що у 40+ діти краще ніж у 20+, це не відповідає дійсності.

klerik777, Luftwaffen, Хейль та 4 іншим подобається це.