Вітаю шановні друзі! У зв'язку з терміновою потребою грошей продаю свого помічника деус лайт з 11 ю котушкою. Все працює. Ніяких глюків! Котушку та вуха з штангою брав тут же на форумі. Котушка 2017 року! Вуха трохи старші -2016. У вухах я одразу змінив рідний чахлий дріт на новий потужний та вічний) вуха живуть у зручному протиударному та вологозахисному кейсі. Кейс йде разом з вухами. Штанга від пана бмв, що робить на замовлення тут на форумі. Котушка фартова, шукає разом з власником цікаві знахідки) Прошивку зарядив 4.1 працює як годинник. Забито 2 проги для пошуку чк та кр. За бажанням розповім, як чітко налаштувати прилад за допомогою одніх вух. Буде не гірше блоку! Ціна 10 тис. Грн. Пріорітет на карту. Відправлю одразу новою поштою. Хто сумнівається - дивіться інші мої оголошення. З повагою Олександр
Зверніть будь-ласка увагу, що я написав пріоритетним спосіб оплати - предоплата у зв'язку з термвновістю продажу. Якщо хтось з Києва - можемо зустрітися
Забрав... Продавець людина з Великої букви...Респект і повага йому... P. S. Слава Україні і таким українцям, а не цим "жидам", які скоро й за повітря будуть бабло брати(