Доброго! Помогите идентифицировать такую деталь. На листе металла остатки зеленого окраса, деталь с номерами массивная и тяжёлая, в темной краске из под которой видна грунтовка, охра. Похоже, что то немецкое.
Привіт! Хочу запитати, оскільки ви, здається, трохи знаєте про цю деталь (мені ця частина цікава), де ми можемо знайти цю деталь на танку? Я спробував переглянути фотографії танків Panther і не можу знайти такий захист. Крім того, який варіант Panther мав би цю модифікацію? Зрештою, найпоширенішими були D, A та G. Велике спасибі!
Ах! Перший! Це точно цікаво. Що сталося з цією частиною на A і G? Просто з цікавості, чи є якесь зображення цього на сучасній Пантері? Я просто хотів би побачити фактичну частину на баку, навіть якщо він знаходиться всередині автомобіля.
Деталь мене зацікавила тим, що вона має серійний номер. Як би дивно це не було, на мій погляд, це робить його дещо особливішим, оскільки тепер ви можете підключити цей предмет до конкретного танка, навіть якщо цей танк давно пішов в історію.
Також. Це буде частина раннього D чи пізнього D? Пригадую, що німці його дещо змінили після фіаско під Курськом.
тут многие хотели бы увидеть эту деталь в башне , но она как суслик в поле. есть только устная информация и это все что известно.
Це справедливо. Зрештою, у світі залишилося небагато Пантер, особливо з усіма їхніми наворотами. Вибачте, якщо ви не бачили інших запитань, але на цьому аркуші немає A та G? Крім того, це в основному на ранніх D чи пізніх D... чи це було лише на всіх D загалом? Я пам’ятаю, що Panther D мала башту, відмінну від A і G, тому, можливо, довелося використовувати цю панель.