Вітаю, шановна спільнота! Підкажіть, будь ласка, де можна знайти, або замовити для виробництва, ось таку деталь? Якщо в когось, знайдеться можливість зняти розміри, теж буду вдячний. Бо на нашому апараті, її взагалі немає. Стрічка клине(. Наперед дякую!
ця хєрня не впливає на клини, від слова зовсім! Ця деталь потрібна лише при використанні 2х кулеметів у спарці, коли подачі стрічок з різних боків, а порожні падають між кулеметами. Не єбіть мізки - приведіть до норми наявні стрічки (відрихтуйте), а також сам кулемет обслужіть грамотно- не буде клинить. ПС: я цю залупу викинув на сотнях кулеметів (часто вкидав людям просто в сумку з рештою барахла) з 16 року і жоден ще від того не клинив, бо саме вона рве руку кулеметнику, коли взводиться затвор гільзою чи патроном
Дякую, за розлогу відповідь. Але ми, використовуємо не штатний станок. Під час стрільби, особливо коли виходе більше десяти порожніх ланок, цей "хвіст" закидає у проміжок між станком та ствольною коробкою. Ланка застряє і в неї впирається руків'я перезарядження. Ось і виникла ідея, встановити цю деталь, щоб стрічка трохи далі "вилітала".
Тоді зрозуміло, тут цей заспокоювач може допомогти. Простіше десь знайти, ніж робити. Там ще пружина і палець треба.