Доброго вечора !!! https://reibert.info/members/destroy-club.282938/ Сталась така ситуація оплатив даному Камраду три каски загальною сумою 33600 Відправив він мені тільки одну каску і дві плитоноски якщо можна так назвати що це плитоноски.....при переписці каже що це кур'єр помилився напевно і рішить проблему але далі на повідомлення не відповідає телефоную позазоною Модератори допоможіть вирішити дану ситуацію...
Доброго вечора , ніхто нікуди не дівався я на місці, кур'єр до кінця каже що відправляв 3 каски, кур‘єр працює в нас вже 7 місяців і це перший такий випадок , коробка не була пошкоджена?
Тоді як поясните чому стерли переписку з Телеграму??? І відео ви мені мали скинути як кур'єр пакує і тут кур'єр забув зняти його???? Як ви це поясните....????
І як поясните чому зразу позазоною стали в цей момент коли я отримував я до вас набирав І я вам казав що в п'ятницю виїжджаю на позиції
Доброго дня!! В цей момент коли Камрад Lyger забирав дану посилку з ним був я і в посилці була одна каска і дві звичайних самих дешевих плитоноски з пластинами . І будучи на НП десь біля години ми намагались зв'язатись з відправником і в телеграмі набирали і в вайбері і на мобільний .... І нічого з того неполучилось продавець зник і невідповідні на жодні дзвінки.
Людина 3 місяці на форумі... Навіщо було наперед платити, хлопці? Низька ціна? Тему з продажу покажіть, бо в нього профіль закрит. Кинув він вас.
Ітак спочатку потрібно було чекати на відео з НП Потім він мені вирішив скинути гроші назад каже що скинув але так і гроші не прийшли ...тепер робить мене винним каже що я його на..бую На те щоб скинув мені квитанцію каже що скинув я йому вже її підмітив і далі пішов ігнор