Доброго вечора шановне панство. Якшо мій пост буде суперечити правилам форуму то прошу модераторів його видалити. Загалом історія така що я багато років цікавлюсь флоберами та дерінжерами і по можливості стараюся їх собі купляти чи заказувати у майстрів. Але так зложилося шо на револьверклубі мої енциклопедії по деринжерам та револьверним карабінам злітали пару разів Тому я вирішив зробити свій сайт присвячений дерінжерам та револьверам флобера Де вже ніде нічого не пропаде. По можливості буду запрошувати майстрів з прямими руками які поможуть не тільки мені реалізовувати колекцію а можливо й іншим. Також там планую огляди на історичні моделі дериків та сучасні репліки Сайт flobert.top Так шо як буде цікаво то ласкаво прошу. Тільки легальні речі без криміналу
Думаю моя мишень как раз вам подойдет. https://reibert.info/threads/ehlektronnaja-stroboskopicheskaja-mishen-krasnyj-kvadrat.1299367/ Я испытывал ее из Флобера с дистанции 7 метров. Все работало нормально. Сейчас готовых образцов нет,отложено на после войны,но такой чувство что скоро сделаю новый образец. Все подробности можно оговорить в ЛС
Виготовити реально. А обов"язково форма звірів? Технологічніше і дешевше зробити їх у формі квадратів або ромбів,шестигранників або восьмигранників.
Так для тренувань такі мішені як на відео з дерринжером-малих звірів для флобера саме то. І недорого і практично. Не кожен хто попадає в квадрат а5 попаде без промаху в таку мішеньку
з свого невеликого досвіду, флобер не для точної стрільби, щось більш меньш на 5 м, далі, до 10, це як попало, дуже великий вплив має нестабільність заряду. Прилад скоріше для деякого тренування перед використанням нормальної зброї, як масогабаритний макет з спецефектами і вартістю патрончика на рівні малокаліберного. З варіантами дерінжерів не доводилось, можливо має бути краще. А ще закони у нас кривуваті, це як би пневматика, значить не в НП, не де попало а тільки в спеціальних місцях. Багацько їх у нас?
В кого як. В нас навіть зараз в воєнний час є де постреляти в селах. І в місті теж Є тири, стрільбища , полігони, колишні овощехранилища-в яких можна даже з калаша стреляти
Ви не зрозуміли, "є де" і "є де законно", сильно відрізняються, на рівні як мінімум адмінки. І не буду далі розвивати, як раз тема дерінжерів як таких цікава, незважаючи на відносну простоту. Особливо чотирьохствольних.
В нас законно є багато полігонів і тирів якшо жмуть гроші. Якщо не жмуть то кар‘єри де домовляєшся з охороною і теж тренуйся собі. Де тут незаконно? Овощехранилище яке здавалось в оренду колись використовували як тир, бо воно під 50м в довжину, так це приватна власність-тому ви вважаєте його незаконним, Більше цю тему розвивати не буду. Хай собі стріляють де хотять із великих калібрів. Для флобера достатньо в село приїхати на дачу чи в гараж з кулеуловлювачем або поверхнею яка може прийняти кулю без рекошету
https://flobert.top/forum/forum/derrinzhery/ Ссилка на розділ по деррінжерах. Має всім сподобатися, а дехто навіть впізнає деякі екземпляри. Я ше працюю над розділом історична зброя, ше не встиг підгрузити багато моделей туди)
Проект закрив. Кожен місяць платив за хостинг плати програмісту, плати за сайт.... А там 14 користувачів... Коротше прошле століття.....
знайомий має, користує фірмові на своїй турчанці, ті значно дорожче але і краще. Навіть коробочки пластикові зручні. Десь на рівні флоберівських по ціні. От хтось нажився в свій час на тій темі.
знайомий юзае ремингтон(совковi взагалi не визнаю)-250грн. 50 шт.Остання цiна на жолудi(яку бачив)-1800грн.-100шт. П.С. Нещодавно товариш нахвалявся своiм "БК"...так от що вразило...совковi 22л.р.(спортивно-промисловi)-55 коп.! за пачку(працують впевненно)...i таке,виявляеться було
тут я вперше бачив з дирочкою, типу експансивних. І то реально знайомий, мені воно поки що без потреби. У нас ніззя з тим полювати а для паперу і банок забагато приколів треба.