Вітаю всіх з днем Соборності України. Особливо мені приємно вцей день тому, що Акт Злуки було підписано в моєму рідному місті.
Ответ: День Соборності!!! Приєднуюсь до привітань! А ще хочу привітати всіх українців з датою, яка є не менш, а, я вважаю, навіть більш важливою - 22 січня, тільки роком раніше 1918р. відбулось проголошення IV Універсалом ЦР повної незалежності УНР: "Однині Українська Народна Республіка стає самостійною, ні від кого не залежною, вільною, суверенною державою українського народу." Тож вітаю всіх українців з річницею проголошення незалежності УНР.
Ответ: День Соборності!!! ПЕРЕНЕСІТЬ\ОБ*ЄДНАЙТЕ ТЕМУ: http://reibert.info/forum/showthread.php?t=42356 пробачайте, одразу не побачив.. СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Ну значит - с праздничком?! ЗА ВIЛЬНУ I ВОЗЗ'ЕДНАНУ Галицьке Пiдкарпапаття повстало проти нiмецьких окупантiв. Ожила легенда про народного героя Гуцульщини Олексу Довбуша. Дух благородного бунтаря мчить на баскому конi горами й лiсами, що простелилися мiж Серетом i Сяном, i де задудонить земля пiд копитами коня-примари, там спалахуюе легендарне голубе полум'я, i наче з-пiд землiстають на бiй за волю тисячнi загони. Захiдна УкраIна донедавна була глибоким, дуже глибоким тилом нiмецькоI армiI. Сьогоднi цей тил Клекотить кулеметними чергами, гуркотить вибухами мiн, палае загравами пожеж над нiмецькими вiйськовими об'ектами. УкраIна, воююча УкраIна вiд краю до краю пiшла священою вiйною на ворога. ... ... В iсторичнi вересневнi днi 1939 року украIнський народ Галичини i Волинi сказав свое слово, сьогоднi в героIчних боях з нiмецькими окупантами вiн пiдтверджуе це слово дiлом. Зв'язаний раз назавжди узами кровi i спiльних прагнень з народом усiеI УкраIны, цей народ i надалi йтиме шляхом, що його обрав у днi жовтневого плебiсциту 1939 року, шляхом, що його зрошуе нинi кров'ю своIх бiйцiв- партизанiв. Цей шлях веде тiльки до Киева, до столицi возз'еднанноI УкраIнськоI РадянськоI СоцiалiстичноI Республiки. I горе тому, хто стане йому впоперек дороги. 15 серпня 1943р. Ярослав Галан. Написано для радио и прочитано авторм 15 августа 1943 г. Впервые напечатано в журнале "Перец",1943, № 12. Скорочено мною... дабы не оскорбить чувства ура-патриотов.
Все так носитесь с этой соборностью. Странно, что никто не вспоминает о денонсации Злуки в 1920 году...
Представьте себе, носимся. И дальше будем ! И 21 января 1990 г. украинцы отлично показали значимость этой символической для нашей страны даты, взявшись за руки от Киева до Львова. Живая цепочка по разным данным составила от 450 тыс. до 5 млн. человек. Слава Україні !
Тема не о дне денонсации, а о Дне Соборности УКРАИНЫ! В своё время создайте соответствующую тему, а я там отвечу Вам взаимностью... Слава Україні !!!
Название темы то хоть читал? Воспользуюсь случаем и спрошу: у тебя нету статьи о битве на Халхин-Голе?
Посвятите неразумного - что означает слово "Соборності"??? По моему разумению оно означает ВОЗЗ'ЕДНАНУ??? Али нет?
http://uk.wikipedia.org/wiki/День_соборності_України http://uk.wikipedia.org/wiki/Акт_Злуки "...Відзначення Дня Соборності, вшанування творців Акту Злуки - це не тільки суспільна потреба, а й моральний імператив берегти світлу пам'ять незліченних жертв, протягом віків принесених українським народом на олтар незалежності, соборності, державності..."
Тема вже не актуальна. Закривайте.... Це "привітання", а не "курилка". І не звертайте увагу на провокатора.