Складний ніж Defiant7 Eagle Auto Aluminum Stonewash CPM S45VN Les George

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 15 бер 2025.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    289
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, діставався лише для фото та відео!

Торік я вже пропонував модель від бренду Defiant7, який виник у результаті колаборації Леса Джорджа та Чеда Ніколса. Того ж року від Лес повідомив, що вони планують розвивати бренд, тому у результаті ми отримали 2 нові ножі: Valmara та Eagle. Останній я і хочу запропонувати.

За основу взято фліпер з такою ж назвою, який давно вийшов у колаборації з Wilson Combat. Маємо контуроване алюмінієве руків’я з насічкою, що схожа на плашки від AWT; спуски майже від обуха і відмінне зведення; фірмовий стоунвош та фурнітуру Леса. Ніж легкий і доволі зручний. Пружина помірна, а клинок хоч і розміщений на подіумах, але не має люфтів.

Вийшов непоганий робочий ніж, який я точно можу назвати конкурентом LUDT від Microtech, і це добре.

Характеристики:
    • Загальна довжина: 215мм;
    • Довжина клинку: 93мм;
    • Товщина клинку: 3,8мм;
    • Обробка клинку: Stonewash;
    • Сталь: CPM S45VN;
    • Замок: Plunge Lock;
    • Матеріал руків’я: 6061 Aluminum;
    • Кліпса: 1 позиційна;
    • Вага: 126г;
    • Країна-виробник: USA.
    ЦІНА:
    (тільки продаж)

Моє відео:

Мої інші теми:

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    8.jpg
    9.jpg
    Останнє редагування: 2 кві 2025
    Павел_75 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Б/в,реставрований.Лезо коване з ресори товщиною 3 мм загартоване до 60 од протравлене в кислоті. Рук...
      1550 грн.
    2. Продам Мультитул Leatherman Micra, у достойному стані. Характеристики в мережі. Прихованих недоліків...
      470 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Легендарний Oso Negro вважається багатьма людьми одним з найкращих у світі завдяки своєму дизайну, е...
      399 грн.
    4. Продам ніж Victorinox Classic, незважаючи на свої скромні розміри, допоможе в будь-яких умовах виріш...
      71 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Напівавтоматичний викидний складний ніж Фліппер M390 на підшипнику.Виконаний із нержавіючої сталі M3...
      169 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    289
    Адреса:
    Київ
    Продано!

Статус теми:
Закрита.