Всіх Вітаю! Планую в серпні поїхати відпочити на Шацькі озера.Розрахунок на не дороге проживання,може хтось вже був цього літа в тих місцях і поділиться інформаціею про бюджетний відпочинок?Маю на увазі телефони чи адреси в приватному секторі.Моніторив по інтернету,но там як я зрозумів переважно все через посередників. Може е хтось з форуму хто там проживае і зможе надати якусь інформацію?Буду дуже вдячний! З Повагою до Всіх!
Якщо своїм авто. Тоді просто їдьте кругом озера,де сподобається і по ціні сторгуєтесь.В м.Шацьк на перехресті поверніть на ліво,через 5-7км.можна вже шукати собі будиночок чи кімнату.якщо прямо проїхати через перехрестя,за містом по дорозі на Брест на ліво буде поворот"Гряда" там теж можна зняти кімнату чи хатинку маленьку.А якщо є купа грошей на іншій стороні оз.Світязь є Іллічьовка,там дачі НД ,кабміновців,всяких мажорів,на в'їзді стоять охороники,у них можна запитати хто здає таку дачу,раніше за сотку у.є. в сутки можна було на кілька днів знайти з саунами і т.п.Не лінуйтесь, заходьте і торгуйтесь,сезон не вдалий,думаю можна знайти щось бюджетне для сім'ї.
Вітаю! Ні на авто їхати не планую,поїдимо на автобусі,томуб і хотілося шоб Камради порадили де зразу можна приїхати та заселитись (ну ясна річ попередньо домовишись с господарями)Може якісь контактні телефони напряму в когось будуть?Ну ясна річ про враження від відпочинку?) А я так зрозумів шо Ви самі в Шацьку мешкаете? З Повагою!
Два роки назад був там. Більше не буду. озеро засране. через лікувальну властивість приїжают мазатися і купатися ціла купа людей з шкірними захворюваннями. дуже приемно було наблюдати. Все написане сугубо мое імхо.
Ні,я живу не в Шацьку,десь за сотку км.до озер,в серпні продивіться прогноз,не забувайте це північ України,майже Білорусія,можливі холодні ночі,правда вода на мілині буде прогріта .Готуйтесь до комарів і бомків косючих. Краще на місці вам самим все побачити і вибирати,спробую знайти когось місцевого,тоді дам тел.в лічку.Мені туди,назад ,і там ще поїздити ,вийде десь 250-280 км.так що вибачайте ,сам я туди не пїду шукати. Цілком підтримаю ,крайні років 4 ,туди ні ногою,ліса в окрузі засипані мусором. Дякувати богу що в області ще кілька десятків гарних озер,не так розхвалених,де можна спокійно відпочити кілька днів.
Їзжу в Пульмо вже років десять,останні рокі три теріторію місцевого наметового містечка взяли під контроль місцева самооборона,так хоч порядок навели,пляжи викосили,свіжим піском засипали,скважину з питною водою зробили,сміття,туалети прибирають кожен день,наглядають за правопорядком,бидлоття немае майже,часом заїзжають зальотні ватани з РБ,але іх там бистро втихомирюють.В самому селі багато хто здае житло,та й в окрузі трохі побудували приватних баз.Взагалі мені там подобаеться найбільше тим що все тихо,немае того движняка як в с.Світязь та Гряда. П.С до речі після 10 серпня там робити нічого,самий пік температури припадае на кінець липня початок серпня
Цін не знаю,але завжди дешевше ніж в селі Світязь і в урочищі Гряда,але без авто буде тяжко,я в свій час прикінув скількі буде коштувати прожиття сімї із трьох чоловік в найманому житлі на 10 діб ,і вийшло дешевше купити палатку 4 місну,тент,мангал,стільці з столом,так і відпочиваю вже 10 років,ну нафіг ті клоповникі.
В свій час рокiв 10ть тому назад,вже с палатками наїздивсяВсьо ок!Від моря вже тошнить))) Я просто без машини,тай маю вже бажання меньше людей бачити.як раз та як Ви видповіли без двіжняків.Хочеться знайти якись бюджетний варіант з приватним сектором.А Ви туди їхали на обум,а там вжє на місці розбирались що,як і де? С Повагою
Так,на обум,там через кожну хату об`яви вісять.В палаточному городку стоять штукі три-чотири трейлери які теж сдають.Ось знайшов номер телефона 067 784 04 11 з прокату лодок з того року можливо він чим допоможе,чи підкіне пару телефонів
Були втрьох з дитиною рік тому - прийшли до бази "Медик", перепиталися через сторожів/кухарок "А з ким тут за поселення можна домовитись?" Прийшов дядько-завхоз, за пару соток в день поселили в корпус (кімната переобладнана з тех приміщення, окремий вхід, панорамні пластиковів вікна, прада тісно). На столовій теж все просто - приходиш під кінець сніданку/обіду на роздачу, дажш 50 грн (тоді так було) - маєш перше/друге/кампот. Так що навіть живучи в палатках можна ходити харчуватись на столову, там завжди є. Поруч була "Лісова пісня" - там трохи пафосніше, цегляні корпуса і тд, медкабінет, міні-базар.
Спасибо за тему. Как раз числа седьмого - восьмого выруливаю туда же помотрасничать, правда на мотике. Палатка и всё своё. Подскажите плз как там дела с кемпингами обстоят (ибо слышал что просто так дикарём палатку не поставить - заповедная зона). Каковы цены для заезда на кемпер ? Входит ли в оплату услуги охраны лагеря или деньги ток за площадку берут како бычно ? Есть ли поблизости продуктовые магазины ? Ну и ... Подскажите плз какие озёра стоит посетить, что есть интересного кроме самих озёр ? Спасибо.
https://reibert.info/threads/vopros-k-zhiteljam-volynskoj-oblasti.871660/ Правда, господин из Карфагена гдо-то пропал. А шо, собственно, вас интересует? Замок из 200-грн. банкнотьі в натуральную величину подойдет?
на мотоцикле стоит посетить все озера,вокруг Свитязя интересная дорога в одном месте проходит рядом с заставой,брусчатка жуткая,ехал рядом по грунтовке,лес красивый.э то все на автомобиле.Палаточный городок есть,с охраной и минимальными удобствами.Не дорого.Прямо возле берега.
Знаєте, мешканці Ленінграда - вони по музеям не ходять, бо вони там живуть. Дякую, але годувати тамтешніх комарів як за гроші чи навіть безкоштовно - то поганий гешефт. Не тому вчить нас пан К%%%.