Всім доброго здоров'я форумчани! Хочу окультурити власну земельну ділянку (пообіцяв собі бульби більше не саджати...), а також свою вулицю, сусіди в мене дуж безтолкові, беру все в свої руки, хочу засадити все плодовими деревами, яблунями, грушами, сливами, вишнями і т.п., а в себе і пару кущиків смородини. Але проблема чоловік в якого я купляв раніш саджанці покинув нашу безпросвітну державу в напрямку Канади, а купляти деінде не хочу бо підсунуть дичку яку. Можливо хто має знайомого, чи має досвід покупки і знає де купити саджанці у Львові, чи поблизу. Буду дуже вдячний за інформацію.
вітаю! в свій час продавали навпроти головного корпусу політехніки здається зранку по суботах. давно вже не був у Львові....можливо вже і не є.... із повагою, Серж
Вход в Торпедо,справа стоит будка,ПОСТОЯННО,т.е.более-менее гарантия,будка от фирмы.Вокруг города несколько хозяйств с цветуечками,саженцами,все возле кольцевой дороги.
Купив на http://dereva.lviv.ua, 14 саджанців дерев, 5 кущів смородини, усякі підживки і хімку, сумарно на 1300 крб. Люди дуже і дуже компетентні, і з транспортом все получилось нормально. Так, що всім рекомендую!!! Дякую, всім хто відгукнувся!
Рекомендовать будете, когда заплодоносит. А то бывают варианты очень разные, от корневого рака, до пересорта. Ценник хорошего саженца в надежных руках от 100 грн, в среднем 120. А если 14 за 1300 да еще и с добривом и химией, ну чтож, верить в лучшее никогда не поздно.
Яблуня I слива 15-20 грн за саджанець I ажiотажу немаэ. Черешня Може I э по сто грн Але це в iнтернет магазинах .А так не знаю де такi цiни э якi ви вказали.
Їдете від Галицького Перехрестя по Київській трасі 30 км., в бік Буська, орієнтир пост ДАІ, справа село Неслухів, зліва Великосілки ... у Неслихові дослідна станція по цій справі та сади із садженцями. В окружних селах що не господарка, то розсадник щіп із садово-дослідницької станції. Тут від яблоні і до персиків (спецсорти для Галичини) ... берете у господаря із дому, то не впхнуть Вам гавна бо покупець може повторно приїхати і морду набити ... ...
Дякую! От обзаведусь машиною, то поїду за другою партією саджанців туди, бо щось азарт появився всю ділянку засадити.