Я новачок в питаннях зброї. Придбав декілька днів тому в магазині помпову рушницю Retay GPS (калібр 12/76). Планую найближчими днями відвідати тир для перших тренувань. Підкажіть, будь ласка, які набої придбати і де? Бо я так розумію, що для тиру та для новачка краще брати кульові набої? Чи ні? Буду вдячний за рекомендацію недорогих набоїв для початку. Згодом сподіваюсь буду набувати досвіду і знати більше ніж зараз Дякую наперед
А у тирі тільки кулею і можна. Де і що саме брати - це зараз складне питання. Рушницю у Ібісі брали? Треба було одразу у них і запитати, що є. Бажано для початку щось з легкою кулею, не магнум якийсь.
так, в Ібісі. Ви праві - треба було одразу, але я поспішав і магазин уже закривався... тому я цього не зробив.
У них на сайті, на жаль, все позначено як "немає в наявності". Сам давно у них не брав - користуюсь "самокрутом". Тому чи є щось зараз не знаю, треба в магазині запитати.
Ну, спробуйте по знайомих позичити десяток-два кульових. Може хтось відсипле, а ви потім віддасте. Або в Ібіс загляньте, опишіть ситуацію. Думаю, пачку вони десь нашкребуть. Сайт не інформативний, дзвоніть або в месенджер їм пишіть або їдьте самі.
@DoublePaulus Я правильно розумію, що мені, як початківцю, все одно які кулі використовувати? Головне, щоб були?
В принципі -так. Але, якщо буде можливість вибору, обирайте найлегкішу навіску (28, 30, 33 грами). Так буде просто комфортніше. Потім вже купіть по пачці всякого шо знайдете і оберіть для вас персонально і для вашої рушниці найкомфортнішу кулю залежно від точності, кучності та комфорту від стрільби.
Друже, за скільки і де брав Ретая? 5-ти зарядний? І чи були ще варіанти по помпах? Зазделегіть дякую за відповіді
Пули лучше брать весом 28 грамм ну или 30 как максимум. С большим весом на помпе отдача будет не комфортная.