CZ 455 Varmint 22lr на шасі MDT lss настріл 2,5к, магазини (10,5,5), саундмодератор (купував тут не фірмовий але працює), сошки типу Харріс з гойдалкою (більше бв ніж все інше , на планці зроблено нахил (кут нахилу ??) Працювала з оптикою FFP та ATN X sight 5-20 за цілями типу лисиць до 250м вдень та вночі. До комплекту + 300 розхідників 27000 грн.
Доброго дня. Чи актуальне на сьогодні це оголошення, продається ще cz 455 varmint p-h 22 lr і чи є до нього рідне дерев'яне ложе?
1) Наскільки я зрозумів, карабін ще стоїть на продаж у тій самій комплектації що в даному оголошенні, до нього є рідне ложе, але за додаткову платню можна забрати, чи правильно я зрозумів? Тоді виникає ще кілька питань: 2) яка ціна окремо дерев'яного ложа? 3) Чи можливий варіант продажу тільки з дерев'яним ложем і у тій самій комплектації, якщо так, то якою буде ціна? 4) Де територіально зареєстрований карабін якщо я прийму для себе рішення його придбати? Маю на руках дозвіл на придбання нарізної мисливської зброї тому шукаю варіанти. Заздалегідь вдячний за відповіді на всі запитання.