Цвях?

Тема у розділі 'Хлам', створена користувачем Falconer, 19 лис 2023.

1. Falconer

Falconer Oberfeldwebel

Повідомлення:
    496
    Адреса:
    Харківська обл
    Доброго вечора! Перебираючи у себе хлам знайшов такий цвях.Чи цвях це взагалі? Був знайдений біля старого шляху у лісі. Матеріал залізо. Вибачте за якість фото. З повагою

Images:

IMG_8190.JPG
    IMG_8192.JPG
    IMG_8195.JPG
    IMG_8193.JPG
    1. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера minimax-PP II с маской. Комплектующие,...
      85 грн.
    2. Новый Gt 110 pointer +(кобура ,колпачек ,и непотеряйка) смотрите другие мои лоты…с уважением…
      549 грн.
    3. Новый Garrett плюс перезаряжаемая крона 9V 3200 mwh и защитный колпачек …смотрите другие мои лоты,ес...
      1198 грн.
    4. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Видео немного устаревшее, но для того чтобы ознакомиться...
      900 грн.
    5. Тренчик он же непотеряйка он же пружинка он же страховка. Сделан из нейлона (один из самых прочных...
      140 грн.
  2. Polisyaka

Polisyaka General-major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    43
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    98
    Повідомлення:
    5.367
    Адреса:
    десь у кущах
    Вітаю. маю також такі обломки такого цвяха. Думаю, що це кріплення якихось деталей дерев"яного воза - конина. Можливо у когось є інші думки - буду радий з ними ознайомитися.

Це цвях ручного ковальського виготовлення. Ще думаю, що це частина стяжки драбини /борта/ воза. Вверху була ця шляпка і далі довгий прутик з різьбою і гайкою знизу. Таким чином драбина стягувалась спереду і ззаду і тримала форму надійно.

Останнє редагування модератором: 23 лис 2023
    ArtBorsuk, Fentos, \Lisovik/ та 3 іншим подобається це.
  3. 5нива5

5нива5 Oberst

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    1138
    Лоти
      на продажу:
    31
      продані:
    2.083
    Повідомлення:
    3.601
    Адреса:
    Волинь
    .. без дірок

Images:

IMG_20231122_182108[1].jpg
    valerka та Мансур Львович подобається це.