Conet Strike 1.6 кто рубится по инету ?

Тема у розділі 'Різне військово-тематичне', створена користувачем Giya, 13 січ 2012.

1. Giya

Giya Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    17
    Повідомлення:
    420
    Адреса:
    Украина Стрий
    Другані есть кто рубится в ету замечательную игру ?
    Сам ниразу не пробовал. Чочу попробовать. Кто что вразумительное скажет ? И где нахалявку разжіться сией шнягой ? я много где пробовал скачать, да потом там то смс, то региться надо. Вообще стоит ли заморачиваться? По делу наконецто позавчера приобрёл людской инет.и хочу бессоными ночами мочить другх людей. Пробовал наяву - не получается, быстро тяги дают, может попробовать по инету:D

2. Цікаві лоти

1. Блиндажный коп . Немного помыта . Длина ложки = 150 мм . Вес = 26 грамм . Лично сам хорошо упако...
      850 грн.
    2. Франція кінця 19 початок 20 століття. Висота - 18 см. Донце пляшки - 6 см. Оригінальна пляшка мон...
      75 грн.
    3. Чайник солдатський РІА 7 л важкий мідний, полковий, все рідне(кришка, ручка), можна використовувати...
      2900 грн.
    4. 500 грн.
    5. "Московії"Кінець 18ст.початок 19ст. Метал кований дуже кріпкий. Помито водою,змазано масти...
      550 грн.
  3. Віталій ЛІК

Віталій ЛІК Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    18
    Повідомлення:
    2.333
    Адреса:
    Stаnіsłаwów
    Грав колись,недовго.На комп дістати контру 1,6 непроблема.Якщо ви азартний гравець,краще непідсідайте....
    Пограти з людьми звичайно,що цікавіше ніж з ботами.Там є можливість вибрати-грати з профі,чи новачками.

4. vkusnoo

vkusnoo Schütze

Повідомлення:
    1
    Адреса:
    Запорожье
    Напиши мне в ЛС я дам тебе ссылку прямую на скачку [​IMG]