M16A1 Colt Девайс "робочий" і використовувався під час служби. Extended bolt release не виправданий, але мені не заважав, тож вирішив залишити. Система gas piston значно полегшує чищення зброї та має низку інших переваг. Цівка від Samson була створена для використання з GP-системами Adams Arms, і вони ідеально поєднуються в зборі. Унікальний буфер віддачі від Enidine. Достеменно мені не відомо, але якщо я не помиляюся, це взагалі перші, хто придумав встановити гідробуфер в AR-систему, KynSHOT тоді навіть не існував. Але стверджувати не берусь. Прикладів було поміняно кілька, зупинився на цьому через зручність та вагу. Коли бігаєш зі зброєю постійно, кожен грам перетворюється на біль. Зручний двосторонній End-Plate під карабін. Відмінний варіант, якщо хтось хоче повернути йому початковий вигляд. Наскільки мені відомо, офіційних lower в Україні є два і це один з них. Комплектацію можемо обговорити. Калібр: 5,56x45 (.223Rem) Колір: чорний Ствол: Daniel Defence 5,56x45 з хромованим каналом ствола. Рампа подачі: M4 (у зборі з upper, що дає кращий кут подачі патрона (у чому різниця, куріть google)) Довжина ствола: 10,5” (266 мм) Twist: 1:7 Різьблення на дульному зрізі: 1/2-28TPI Upper: Daniel Defence Lower: Colt M16A1 Pins: Colt Lower kit: Colt УСМ: Colt FA BCG: Adams Arms FA Додатковий BCG: Daniel Defence FA DI з хромованим BC Bolt: Daniel Defence Handguard: Samson MFG STAR-C-EX-P M4/M203 (MIL-A-8625 III клас 2 anodizing) Action: Gas piston carbine Gas-block: 3-позиційний Adams Arms (full/suppressor/close) Рукоятка взводу: BCM Asymmetric MK2 Charging Handle - Large Latch Magazine release: Seekins Precision Buffer: Enidine Inc. AR-restor recoil buffers Spring: Colt Пістолетна рукоять: Magpul MOE Приклад: FAB Defense GL-CORE Safety selector: Colt Asymmetric FA Bolt release: Phase 5 Safety guard: Magpul Suppressor: AWS FA У вартість входить: Рукоятка керування вогнем: Zenitco PK-6 Ліхтар+ЛЦУ (червоний): Zenitco 2ПС+ЛЦУ «КЛЕЩ» Кнопка управління: Zenitco КВ-1П Настріл: ~500 Стан: ідеальний збереження Локація: Одеса Ціна карабіна: ̶8̶0̶0̶0̶ ̶$̶7000 $ ТОРГ Увага! У вартість карабіна приціл не входить і продається окремо. Ціна карабіна з прицілом: ̶1̶0̶0̶0̶0̶ ̶$̶ 9000 $ ТОРГ Приціл: ELCAN SpecterDR 1-4x C1 (CX5395 для 5,56) для carbine and MG з KILLFLASH + платформа під коліматор Ціна: 2500$