Новинка-2022 Cold Steel Engage 3.5", S35VN - це міцний EDC-ніж кишенькового формату з новим брендовим замком Atlas™ Lock, широким і гострим клинком, зручним і стилізованим руків'ям. Головною фішкою даної моделі є розумний замикаючий механізм Атлас. У момент відкриття клинка - замок заходить у виріз леза, а його стопорна планка - ковзає по двох штифтах, один з яких стопорний і призначений для поглинання зовнішніх зусиль. Замок Atlas Lock гарантує надійність фіксації відкритого леза, швидкість та легкість розблокування ножа навіть однією рукою (просто потягніть запірну планку на стрижні руків'я), робочий комфорт для правши та шульги. Клинок складаного ножа зроблено із преміум-сталі (CPM S35VN), міцний та маневрений. На передній його частині передбачено спеціальне під пальцеве поглиблення для утримання ножа у безпосередній близькості від клинка, що підвищує ефективність виконання делікатних завдань. Ергономічне руків'я новинки зроблене із полімеру і наділене анти сковзкою поверхнею з яскраво вираженою текстурою у вигляді канавок, а також доповнене широким металевим затиском для комфортного носіння ножа к кишені. Новий, обслужений: посилена пружина додатково, встановлені вальниці, все змащено й готово до використання. Ціна 950 гривен. Характеристики: Сталь: 8Cr13MoV Довжина клинка: 8.7 см Довжина ножа: 21 см Товщина обуху: 3.7 мм Матеріал руків’я: полімер Механізм фіксації: Atlas Lock Кліпса: знімна, двостороння Вага ножа: 170 г