Декілька ножів від відомої компанії Cold Steel 1. Cold Steel Voyager Large Ціна: 2919 грн Популярний, міцний та зручний ніж відомої компанії Cold Steel. Замок Tri-Ad lock один з найміцніших серед всіх замків, які ставлять на розкладні ножі. Характеристики: Сталь: AUS10A Замок: Tri-Ad lock Вага: 130 г Руківʼя: Griv-Ex Загальна довжина: 234 мм Довжина клинка: 101 мм, Clip point. Стан: новий, не користований, запакований в блістер, не відкривався. 2. Cold Steel Recon 1 Ціна: 4249 грн Міцний та популярний ніж, який має багатьох поціновувачів. Характеристики: Руків'я: G10 Замок: Tri-Ad Lock Сталь: S35VN Загальна довжина: 238 мм Довжина клинка: 101 мм, Spear Point Товщина в обусі: 3.5 мм Стан: новий, повний комплект, 2 кліпси в комплекті. 3. Cold Steel Large Luzon Ціна: 2150 грн Харизматичний, великий та цікавий ніж, який виробляє компанія Cold Steel. Ніж відкривається за допомогою фліпера та має зручне руків'я. Характеристики: Руків'я: GFN, сталеві лайнери Замок: Liner Lock Дизайнер: Mike Wallace Сталь: 8Cr13MoV Загальна довжина: 343 мм Довжина клинка: 152 мм Товщина в обусі: 3.5 мм Стан: новий, повний комплект Також в наявності й інші ножі. Для покупки пишіть в приват. Додаткові фото та відео при потребі надішлю. Відправка щодня новою поштою.
Також в наявності Cold Steel Finn Wolf Ціна: 1949 грн Ніж розроблявся як розкладний фінський ніж. Дизайнером є Андрій Демко. Замок Tri-Ad lock надійно фіксує клинок у відкритому стані, кліпса переставляється на обидва боки. Зручне та довговічне руків'я з Griv-Ex. Характеристики: Дизайнер: Andrew Demko Сталь: AUS-8A Замок: Tri-Ad lock Руків'я: Griv-Ex Green Кліпса: двостороння Вага: 96 г Загальна довжина: 200 мм Довжина клинка: 89 мм Стан: новий. Комплектація: ніж, коробка. Зроблю додаткові фото при потребі. Для покупки пишіть в приват
Cold Steel Large Luzon продано. Cold Steel Finn Wolf в наявності Cold Steel Voyager Large в наявності