Складний ніж Cold steel talwar 4"

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Мятежник, 8 кві 2026 у 22:01.

1. Продавец Мятежник

Мятежник Feldwebel

Повідомлення:
    691
    Адреса:
    Чернигов
    Збираю кошти на апгрейд до мотоблоку, бо спина вже давно каже привіт, тому продам талвара, ніж в стані нового, повний комплект (коробка друга кліпса).

Руків'є даного ножа одне із самих зручних у колдів, на мій погляд він кращий за таку "екону" як рекон. Талвар в руці значно зручніше, розміри з реконом однакові, ще він без длс покриття (не люблю я форбовані, єдине виключення для мене це фм1 у чорному виконані, в живу, він красивіший за сірого) та має шайбу-вейв, за яку цю модель відкривати зручно.
    Дуже вдала модель як і криса від онтаріо, причому обидва ці ножі по справжньому оціниш взявши у руки, хоча талвар ще дизайном чипляє.
    Став би моїм улюбленцем, якби б не вояджер л, який всім реконам, враховуючи XL на xhp та на магнакаті надавав за щоку)
    Попалися до рук.

Ціна 5000 грн.

IMG_20260408_213153_835.jpg IMG_20260408_213208_545.jpg IMG_20260408_213216_058.jpg

Андрій Линенко подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Удобный в использовании складной нож Browning, идеально подходящий для широкого спектра бытовых зада...
      155 грн.
    2. (в наявності 18 шт.)
      НОВИНКА. РІДКІСНА (КОЛЕКЦІЙНА) РІЧ. окрім ножів, які постійно в наявності, прибули Glock 78 в оливко...
      3250 грн.
    3. (в наявності 9 шт.)
      Товар новый Всегда в наличии Цена указана за комплект 2 штуки лезвий * Данные лезвия подходят для та...
      215 грн.
    4. (в наявності 10 шт.)
      Військовий бойовий ніж glock coltello fm 81 bfg - colore nero. Ножі з даної невеличкої партії привез...
      2550 грн.
    5. (в наявності 4 шт.)
      Точилка для ножів кишенькова Diamond Tapered 3 в 1. Ідеально підходить для загальних робіт із заточу...
      100 грн.
  3. штрафной

штрафной Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.680
    резерв до 10 утра плиз.
    атоснятие )

Мятежник подобається це.