Cold Steel 4-Max Scout

Тема у розділі 'Ножі, мультитули та холодна зброя', створена користувачем Три поля, 13 бер 2023.

1. Три поля

Три поля Schütze

Повідомлення:
    30
    Адреса:
    Киев
    Доброго всем дня!
    У меня вопрос, почему этот нож не является холодным оружием и по каким критериям или признакам?
    Так ка не существует единой базы украинских справок на ножи ХБ, то у меня создаётся такое впечатление, что холодное оружие или нет зависит от толщины нашего кошелька или чина, занимаемой должности...☹️

IMG_20230313_185628.jpg

Images:

IMG_20230313_185628.jpg
    Odezza подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Хорошее состояние в ножнах сидит хорошо,четкое клеймо. Кнопка работает хорошо. Клин ровный не бит, н...
      3900 грн.
    2. состояние хорошее. клинок ровный . ножны не мятые . .сабля наградная . на клинке сцены военной тема...
      11000 грн.
    3. Запчастини на ручку драгунської шашки
      1500 грн.
    4. Есть такая сабля , по моему сборная ,все части оригинал, только ножны оводел. Клин острый, упруг...
      7000 грн.
    5. Два Тригранних штика до російської піхотної гвинтівки зразка 1826 -1828р.в.Штики трішки почишено ві...
      875 грн.
  3. Три поля

Три поля Schütze

Повідомлення:
    30
    Адреса:
    Киев
  4. Три поля

Три поля Schütze

Повідомлення:
    30
    Адреса:
    Киев
  5. Три поля

Три поля Schütze

Повідомлення:
    30
    Адреса:
    Киев
  6. Odezza

Odezza Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    576
    Адреса:
    Одеса
    Ага, дуже смішно - "... не має достатньої для ураження цілі міцності"!)))
    Як я вже неодноразово тут писав, ці сертифікати до одного місця. Коли треба буде мєнтам, цей ніж аж бігом визнають холодною зброєю.
    Там стоїть фірмовий замок колд стилу - тріад-лок. Це тіпа покращена версія бек-локу. А колд стили славляться своєю міцністю та надійністю, включаючи і їх замки.
    Можливо, можливо, в сертифікаті визнали ніж госп-побутовим через занижене вістря. Там є якась фішка, якщо на скількось там градусів вістря ножа нижче за лінію ножа і т. д. і т. п. Але це усе єрунда. Хтось мені розповідав, чи я читав десь, про те, як визначають холодну зброю. Один з елементів, це як і наскільки увійде ніж в дошку при ударі прямим хватом. Думаю, цим ножем можна добряче нанести удар, не боячись за свою безпеку, що рука зіскоче на клинок, і проникнення в дошку буде хорошим.

7. Три поля

Три поля Schütze

Повідомлення:
    30
    Адреса:
    Киев
    Только что проверил меньше 70 градусов. Не выводит из разряда ХО.☹️
    IMG_20230313_194835.jpg IMG_20230313_195016.jpg

8. r0mazs

r0mazs Stabsgefreiter

Повідомлення:
    189
    Адреса:
    Запоріжжя
    Сертифікат потрібен насамперед продавцю, щоб довести легітимність продажу людині без дозволів.
    А нам відповідати вже самим. І тут сертифікат до дупи. Точно не є "пропуском на 100%".

І це не МВС, а саме продавці дописують знизу "действителен при наличие чека на покупаку" - воопще ржака