Складний ніж Civivi Ortis

Discussion in 'Ножі та мультитули' started by Slavny Yaroslav, Jun 17, 2024.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Продавец Slavny Yaroslav

Slavny Yaroslav Obergefreiter

Бюджетний,різучий,з увігнутими спусками ніж на кожен день.Стан абсолютно новий,не був у використанні,лише декілька фото зробив,приміряв темляк,після чого протер і поставив ніж назад в чохол та коробку.Механіка прекрасна,без люфтів,клинок по центру.
    Один недолік лише в тому,що в комплекті відсутні наклейки та тряпочка,так як спочатку я не планував продавати даний ніж і думав залишити собі на кожен день.Але в той же момент підвернувся ще один варіант edcшника,а аксесуари від Ortis я вже використав.Чохол присутній.Та все ж головне тут сам ніж,який не розчарує 100% і думаю ті дрібниці не такі вже і важливі.В якості ножа,якого не шкода,на кожен день,Ortis - прекрасний варіант:легкий,зручний формфактор та з гарним різом.

Характеристики:

Загальна довжина 190 мм
    Довжина клинка 82.6 мм
    Товщина клинка 3 мм
    Довжина руків'я 107.4 мм
    Фінішне покриття Blackwash
    Тип замка Liner Lock
    Марка сталі 9Cr18MoV
    Твердість клинка 57-59 HRC
    Вага 81.5 г

Ціна:ПРОДАНО!

Оплата на карту.Відправка НП.

Images:

20240617_083404.jpg
    20240617_083637.jpg
    20240617_083456.jpg
    20240617_204744.jpg
    Last edited: Aug 19, 2024
  2. Интересные лоты

1. Frog Bayonet, IRR. Оригінал Великобританія Чохол для піхв (ножен) штикножа Хакі Норм. стан.
      220 грн.
    2. Ніж виробництва Японіі новий для вскриття конвертів.
      240 грн.
    3. (в наличии 2 шт.)
      Ніж викидний фронтальний Benchmade A180 — це ідеальний вибір для автомобілістів та любителів ексклюз...
      299 грн.
    4. Ніж великий міцний та надійний виробництва Франціі Товщина обуху 2,5 мм Люфт відсутній
      550 грн.
    5. (в наличии 6 шт.)
      У продажу мультитул Grand Harvest 11 в 1. Нові. У 2х кольорах: Червоний, Чорний. Мультитул містить...
      350 грн.
  3. Kudeyar

Kudeyar Obergefreiter

Доброго вечора!
    В резерв, листування в особисті.
    З повагою.

Slavny Yaroslav likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.