Там у Вас десь на штуку гриваків,якщо різьби в нормі,думаю вартує піднатужитись в такі тяжкі часи,тим більше сохран гуд
Завтра зроблю фото(є підуставші)чавуняка протух і крошиться як протухший цинк тай нарости так прикіпіли що відчистити без втрат нереально
Електроліз-небере,про чистку під водою взагалі такий варіант не проходить.Єдиний варіант-це болгарка і 2-3 насадки дротяних(жостка і помягча).І то після цих маніпуляцій лимонові далеко до нормального стану,про ідеальний взагалі мовчу
На продажу чистить не всегда обязательно,это на любителя,я например предпочитаю сам чистить. Хорошее фото с фитилём,можете сделать? Очень интересно!
Після подій біля ВР, ентузіазму у деяких продавців подібних речей помітно поменшало. Я ні на що не натякаю і ні від чого не відмовляю, так, просто думки у голос. А Ви робіть з них британські №16
Що робити це діло десяте, а про продавців -це міф.В державі в вільному обіході вагони бойових гранат складського зберігання.Хто буде морочитись з корпусом де підгуляні різьби(час своє зробив) і запал майже всовується а не вкрручується.
просто в чем их фитильность? с виду обычные. отверстие свфоткайте если фитильные будут брать да и обычные разберут. с клеймами если есть некоторые по клеймам собирают фки тоже.